Jak Rychtář ututlal domácí brutalitu: Policistka měla být přítomna násilnému chování k Bartošové! Jenže nekonala... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jak Rychtář ututlal domácí brutalitu: Policistka měla být přítomna násilnému chování k Bartošové! Jenže nekonala...

Bartošovou Rychtář bil. Když podala trestní oznámení, donutil jí neuvěřitelně obrátit...
Bartošovou Rychtář bil. Když podala trestní oznámení, donutil jí neuvěřitelně obrátit... (Foto: Aha! - Martin Hurda, Alexandr Malachovský, koláž Ahaonline.cz)

Veřejné bičování vdovce Josefa Rychtáře (56) dosahuje obludných rozměrů poté, co se objevila informace o údajně připravovaném veřejném rozloučení s tragicky zesnulou Ivetou Bartošovou (†48). Nicméně zajímavé je i to, o čem promluvila přítelkyně Zdeňka Macury (40) Vlaďka (44). Tvrdí, že mluvila s policistkou, která byla svědkem násilného chování Rychtáře k Bartošové!

Policistka byla u toho

Paní Vlaďka je často přítomna jednání Zdeňka Macury na policii, a právě při takové příležitosti se prý dozvěděla něco neuvěřitelného: "Jedna policistka nám dokonce přiznala, že pan Rychtář měl jednou násilím dotáhnout Ivetu Bartošovou na policii, aby proti němu stáhla obvinění." Zprávu přinesl web Super.cz. To by ovšem znamenalo, že policie nejednala ve chvíli, kdy jednat měla! Proto je zřejmě těžké takového člověka přimět k oficiální výpovědi.


Údajný pokus o znásilnění

Pokud se jedná o stejnou událost, došlo k ní v březnu 2013, kdy se Iveta Bartošová za doprovodu kamaráda Jakuba vydala na policejní služebnu, aby oznámila, že jí Rychtář mlátí. Nakonec za prapodivných okolností trestní oznámení stáhla s hodně pochybným vysvětlením, které diskreditovalo právě odvážného přítele, který Ivetě k takovému kroku dodal kuráž. "Myslela jsem si, že je to blízký rodinný přítel. Nechala jsem se ovlivnit, když mi říkal ošklivé věci o Pepovi. Chtěl se mnou jet vybrat nový vůz, ale když jsem k němu nasedla, začal na mě sahat," řekla Bartošová tehdy Šípu.
Násilí, vydírání, lži...

Aby toho nebylo málo, tak nepravděpodobnou anabázi završilo násilné jednání Josefa Rychtáře, který prý Ivetina kamaráda brutálně napadl a výsledkem byla zranění v obličeji a zničené auto. Rozhodl se proto na "říčanského démona" podat trestní oznámení, jenže to už Rychtářovi došlo, že by mohl jít zase do kriminálu. Údajně přemluvil mladíka, aby za finanční obnos obvinění stáhl. To se stalo, ale k vyplacení odškodného Rychtářem nikdy nedošlo. Jakub se ovšem nadále ničeho nedomáhal, protože agresor věděl, kde bydlí a nechtěl s ním mít další potíže.

Přečtěte si
ferdinand6
31. 5. 2014 • 19:37

Prodával jí bulváru. Navezl se do baráku.

ferdinand6
31. 5. 2014 • 19:36

Souhlas!

ferdinand6
31. 5. 2014 • 19:35

Před vánocemi konzertovala skoro zadarmo! Nebyl zájem, lístky se rozdávaly. Rychtář vydyndal desítku na benzín. Peníze z TV5 zabavil Rychtář.

ferdinand6
31. 5. 2014 • 19:32

Co hulíš? 15 mil. ani náhodou. Vila zatížená hypotékou a pár. Peníze z TV5 šly na účet Rychtáře a lístky na předvánoční koncerty se rozdávaly zadarmo! Takže zisk nula nula prd.

hejhej
30. 5. 2014 • 15:01

vemari: Naprostý souhlas

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.