Výhrůžky zabitím Artura (17)! To byl podle Domenica Martucciho (37) důvod, proč zpěvačka Iveta Bartošová (†48) odjela s Josefem Rychtářem (56) loni v červenci z jeho zámku narychlo, v žalostném stavu, i přes zákaz lékařů zpátky do Česka.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Iveta z Itálie volala z domu hraběte jenom jednou, Když jí hraběnka půjčila mobil. Hovor je na videu a tady je přepis. Žádné výhrůžky tam nejsou a o Arturovi ani slovo.
Rychtář: "Haló, haló"
Iveta: "Ano?"
Rychtář: "Kde seš, Ivetko? Já jsem v Peschici, v Garganu. Přijedu pro tebe. Kde tě najdu"
Iveta: "The place."
Iveta se zřejmě pokouší mluvit anglicky. Je zmatená.
Rychtář nerozumí: "Prejs?"
Iveta anglicky: "No"
Rychtář: "Seš u Domenica, Ivetko?"
Iveta: "Ano"
Rychtář: "Jedu pro tebe"
DRUHÝ TELEFONÁT BARTOŠOVÉ
Iveta: "Oni mě nechtějí pustit"
Slabikuje Bartošová v nesouvislých větách. Dává Rychtářovi nejasné souřadnice, kde se nachází. "Gargano," dokáže jen vyslovit. Pak slabikuje slova, zřejmě se snaží vyslovit italský název místa, kde se nachází
Rychtář: "Chceš jet se mnou, nebo nechceš, pusinko?"
Iveta: "Jo."
Rychtář: "Už jedu!"
Rychtář tuší, že se Iveta nachází na zámku rodiny Domenika Martucciho v Garganu.
Iveta: "Rychle, přijeď!"
Rychtář: "Za dvě minuty jsem u tebe. Ať te nikam neodvádí. Neplakej, miláčku...
Iveta: "Přijed pro mě"
Rychtář: "Už jedu"
Iveta: "Oni tě nepustí do toho zámku. Oni zjistili, že teď volám někomu jinému."
Rychtář: "Neboj se, oni te nesmí držet. Zavolám carabinieri"
Jo zemřela by, kdyby jí Macura tahal ještě pár dní, na otravu. Iveta byla alkoholik, proč si myslíš, že zdrhla? Vždycky utíkala, když jí nedali napít kolik chtěla nebo po ní chtěli, aby se léčila, ať to byli partneři nebo spolupracovníci.
jendo,
strašil, že zomrie? To nebolo strašenie, to bol fakt. Koľko by to bola ešte vydržala doslova naložená v alkohole? Dokedy by jej to bol organizmus vydržal?Možno keby ju nebol z toho Talianska dotiahol, bola by zomrela už tam...
Fakt JR neobhajujem, ale je všade plno rôznych tvrdení, poloprávd. Napr. s tým, že ju zobral z nemocnice. Opíšem prípad v susedstve: v krvi temer 3 promile alkoholu, ledva sa vybaví, až suseda zoberú do nemocnice - dokonca cez psychiatra.Zoberú ho, detoxikujú, rodina doslova prosí, až ho tam nechajú. A div sa svete - na tretí deň sanitka pred panelákom a zo sanitky vykladajú suseda na vozíku. Jednoducho tam nechcel byť a oni ho samozrejme radi poslali preč. To nie sú výmysly, je to skutočnosť, ktorá sa opakovala x-krát.Lenže ten človek pil preto, lebo bol chorý a nevedel si rady so životom.
Bože, Ivet, prečo tí zlí anjeli boli silnejší, ako tí dobrí???