Ukvokané dámské Prostřeno!: Hádky, hnidopišství, intriky, nenávist a polévka z taveňáku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ukvokané dámské Prostřeno!: Hádky, hnidopišství, intriky, nenávist a polévka z taveňáku!

Chcete vidět všechny nejhorší ženské vlastnosti pohromadě? V tom případě byste si neměli tento týden nechat ujít pořad Prostřeno! Bude to totiž hodně drsné…
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

tarka
18. 08. 2014 15:33

to všechno, co je v článku, je samozřejmě úmysl podle předepsaného formátu pořadu, vůbec nejde o vaření, ale aby to byla ta správná "reality show", takže sprostá slova, podrazy, nechutnosti, pomluvy, rádoby úmyslné zapomenutí koupit housky na houskové knedlíky, plesnivé tousty atd. atd. TV Prima zřejmě zvoní umíráček, tak ještě přitvrdila. Ubohý, ale bohužel to diváky láká.

dandova
18. 08. 2014 15:41

Já bych na to koukat nemohla, stačily mi asi 3 minuty.

2938
05. 04. 2014 21:25

Velice ráda sleduji pořad prostřeno, ale to co bylo vidět tento týden, ta zloba a závist od slečny Lenky a paní Anny, tyto dvě ženy, které nemají žádný charakter a mají v sobě jen závost by se do takového pořadu hlásit neměly a nemají v takovém pořadu co dělat. Promíntě, ale hodně diváků bylo jednáním tak mladé ženy jako je slečna Lucie úplně znechuceni a to ještě nakonci do televize říkala, že je upřímná. myslím, že tento človek slovo upřímnost vůbec nezná, předvedla se jako jedovata, zlá a závistivá slečna, která sama nemá žádnou inteligenci, měla byste se slečno stydět za Vaše velmi špatné chování a hlavně si zamést před svým prahem. Záviděla jste paní Alici, která je velice inteligentní, měla nejlepší večeři, včetně úpravy a bytu. Z Vás slečno v momentě, kdy jste k ní přijela doslova tryskala zloba a závist,bylo by dobré, aby jste si všechny dny z prostřena z tohoto týdne ještě jednou poslechla, aby jste se viděla jáká jste zlá. Co se týče paní Anny její intelekt je velice nízký, ta hovoří dopředu, kdy sděluje již ve čtvrtek, že dá Alici v pátek při její večeří málo bodů, je toto vůbec možné, paní Anno jste velice hloupá žena a nad intelekt paní Alice, paní Nadi a pani Soni nemáte, jste hloupá a opravdu ukvokaná jak slepice, také se podívejte zpětně na všechny večery prostřena, jak jste se po Vaše vaření chovala a paní Alici ubližovala. Hlavně se obě kvočny podívejte na sebe a slečno Lucie Vaše vaření proti vaření paní Alice nestálo za nic.Co z Vás bude za pár let, když se takto chováte již tak mladá. Vy obě jste nepřišly do pořadu prostřeno a cílem dobře prostřít a uvařit, vy jste přišly ubližovat, kvokat a závidět, doufáme, že takové slepice, jako jste Vy dvě již dlouho neuvidíme.

ferdinand6
31. 03. 2014 21:54

Polévka z taveňáku, už se těším, až jí vylepší Láďa Hruška. Aneb uvařte si kotel za 3,50.

pelagie
31. 03. 2014 09:02

Tady je vidět jak jsou lidi lační po penzích a neštítí se podrazit druhého a ještě to kvoká na obrazovku , fuj... taky koukat na ty umaštěné, upocené ksichty celý týden je výkon

joudajoudovy
31. 03. 2014 08:57

uz je to trapne a soutez by se mela zrusit, nebot postrada ucelnost, ktera se zvrhla v taktiku a intriky.
opet se projevuje ceska povaha, za par sprdliku, znicit blizniho sveho, ktery je lepsi nez "ja".
za fasounu i komaru, udavanim se likvidovali lide, kterym se zavidelo, ze jsou uspesnejsi.
medialni souteze jsou ve vyhode, cely narod pozna krysu.

hu11
31. 03. 2014 07:48

Jak se sejde v jeden týden 5 slepic, tak to nikdy nemůže dopadnout dobře

baronessa
31. 03. 2014 06:08

U stolu má panovat pohoda, aby chutnalo. Nechápu, že do tohoto pořadu ještě vůbec někdo jde a že se najdou ještě i lidé, kteří se na to vydrží dívat. Licenční pořad Češi přizpůsobili národní povaze a to ho zabilo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.