Až do svých osmačtyřiceti let žil Jan Dohnálek (58) z Prahy normálním životem. Pak ho skolila těžká mrtvice a měsíc byl v kómatu. Přežil! Teď pomáhá podobně postiženým lidem vrátit se znovu do života.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Půjčka mezi jednotlivci
Hledáte naléhavou půjčku pro vaše finanční potřeby. Už se nemusíte bát, dám vám výhodnou nabídku půjčky od 30 000 do 90 000 000 Kč s úrokovou sazbou 3 %. Platba začíná za 1-30 let. V případě všech naléhavých potřeb kontaktujte pouze: naglmartin11@gmail.com
Hledáte legálního a spolehlivého věřitele? Potřebujete půjčku? Potřebujete naléhavou finanční pomoc? Potřebujete naléhavou půjčku na splacení dluhu nebo potřebujete kapitálovou půjčku ke zlepšení svého podnikání? Pokud máte zájem o půjčku, kontaktujte mě pro více informací (e-mailem) Marketapechackova90@gmail.com
Hledáte legálního a spolehlivého věřitele? Potřebujete půjčku? Potřebujete naléhavou finanční pomoc? Potřebujete naléhavou půjčku na splacení dluhu nebo potřebujete kapitálovou půjčku ke zlepšení svého podnikání? Pokud máte zájem o půjčku, kontaktujte mě pro více informací (e-mailem) Marketapechackova90@gmail.com
Potřebujete finanční pomoc? Jste podnikatel? Jste v tíživé finanční situaci? Nebo potřebujete peníze na rozjezd vlastního podnikání? nebo platit účty nebo platit za dům, auto? Máte zájem o online finanční pomoc? Potřebujete důvěryhodného soukromého věřitele s prokázanými zkušenostmi? Pokud ano, kontaktujte mě prosím na email:Luciepaleckova80@gmail.com
Potvrzení o zápůjčce od Sobotky Roman
Ahoj, mám pro tebe doporučení, které je skoro na každém fóru. Mluvíme pouze o panu Sobotkovi Romanovi, konkrétním věřiteli; krásné a velmi vážné. Rozhodl jsem se za ním jít, protože jsem promarnil příliš mnoho času a peněz. Zpočátku jsem tomu nemohla uvěřit, protože jsem si myslela, že bude jako ostatní falešní věřitelé, ale ukázal mi, že je výjimečný, čestný a vážný. S ním jsem měl půjčku za méně než 72 hodin po ukončení procedur.
Poznámka: Dokud jsem neobdržel půjčku, neplatil jsem žádné poplatky
Kontaktujte ho, pokud potřebujete půjčku od seriózního věřitele, jako je on. Zde je jeho příspěvek: romansobotka221@gmail.com
Můžete získat až 25 milionů korun. Máte zájem o online půjčky? Potřebujete důvěryhodného věřitele s ověřenými zkušenostmi? Pokud ano, kontaktujte mě e - mailem: demelkralpujcky.cz@gmail.com. Můžete získat až 25 milionů korun
Dostali jste se do nelehké finanční situace a nevíte kam se obrátit protože v bance vám vaši žádost z nějakého důvodu zamítli. Nyní můžete využít této skvělé příležitosti a získat výhodný finanční úvěr od 40.000 Kč až do 50.000.000 Kč se splatností kterou lze nastavit až na 240 měsíců Vyřízení všech potřebných formalit včetně vyplacení financí už do 24 hodin od podepsání úvěrové smlouvy. Zcela zdarma a nezávazně žádejte na emailu: sopuchmichal2@gmail.com
Dobrý den, jsem Angelika Wójcik, legitimní a důvěryhodný věřitel.
Nabízím půjčku za jasných a srozumitelných podmínek
úroková sazba 3%. Poskytuji obchodní, osobní a studentské půjčky,
půjčky na auta a účty. Pokud potřebujete půjčku,
kontaktujte mě nyní: angelikawojcik0852@gmail.com
Zajistíme pro Vás spotrebitelský úver od 50 000 do 8 000 000 Kc. Prozkoumání vaší žádosti behem nekolika hodin online, okamžité zaplacení penez na váš úcet. možnost predcasného splacení. Splatnost 6 - 360 mesícu. Pro zamestnance, duchodce, podnikatele, klienty po insolvenci. Každý muže od nás získat pujcku. Demel Král.{demelkralpujcky.cz@gmail.com}
Reprezentativní príklad: 50 000 Kc / splatnost 60 mesícu / splátka 876,39 Kc / celková mzda 52 523,27 Kc.
V tomto prípade postací kopie OP a dve poslední výplatní pásky.
Pro více informací kontaktujte: demelkralpujcky.cz@gmail.com.
Také jsem to přeháněl s prací až mně odvezli s rozsáhlým srdečním infarktem a mozkovou mrtvicí. Nemohl jsem mluvit, psát a částečně jsem oslepnul na jedno oko. Lékaři mně chctěli zapsat na listinu kandidátů na transplantaci srdce. Od té doby užívám enzym, který čistí cévy Serrapeptasu 120 000IU. Lidé to neznají a proto doporučuji si ji vyhledat na stránkách Google. V současné době mluvím, píšu, vidím bez problémů chodím do pátého patra a žádná srdeční transplantace se nekonala. Je to dražší, ale vyplatí se to.
Příznaky souhlasí, stalo se mi to ale v noci, takže jsem se záchranky jen ptal, protože jsem lezl jen po čtyřech a před sebou tlačll lavor
Odvezli mně, dali do pořádku v rámci možností, chodím sice jako ožralý, do schodů ano, dolů skoro ne, pravá ruka skoro ne, ALE ŽIJU a to je hlavní, nikoho už nepotřebuji!