Královna dětských srdcí Dáda Patrasová (57) se zlobí. Její manžel Felix Slováček (70) si pustil v televizním pořadu pusu na špacír a vylíčil divákům jejich bohatý sexuální život. Dáda, která hraje hlavně pro děti, je v šoku!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
tak to je velký trapas asi by si měl Felix první rozmyslet co říká a pak otevřít pusu, jsme s manželem v jejich věku ale to by můj muž nikdy neudělal, ono se říká, že pes který štěká nekouše a asi na tom něco bude
Nazdar, lidi. Taky mi připadá trapné a hloupé, co Felda vyzvracel za koniny do bulváru. To bych do něho neřekl, že se trkahle bude shazovat. Ale co se týče sexuálního apetitu u dědečků - to bych zas i věřil, protože pokud jsou chlapi v tom pokročilém věku zdraví, sexovat mohou, to ej známá věc. Vždyť přece např.myslím že Pablo Picasso měl potomka v cca 90 letech, a nebyl jediný. Takže tohle možné je. Ale je hloupé, trapné a nemístné, že to Felix mele do médií. Tím u mě podruhé klesl. Poprvé když lezl do zadele notoričce Blivetě. Hezký den všem.
No, dovol to byl můj milovaný dědeček a to jak má být, vodil nás do školy, naučil mne dámu a šachy, bruslit, lézt na stromy, vypravoval nám vnoučatům, jak byl ve válce v zajetí apod. Co živa budu nikdy na něho nezapomenu
Nó, .. to jo, mohl...ale maximálně se tak ještě bezbolestně vyċhċat.
Dědek ti evidentně v agónii senility mazal med kolem hubyl.
Věřit by se tomu dalo snad jedině v případě, že by na něm měl přivázanou dlahu.