Skutečně originální dárek pořídila Lucie Bílá (46) svému synovi Filipu Kratochvílovi. K osmnáctým narozeninám dostane od své matky auto. Kvůli jeho koupi dokonce několikanásobná Slavice utekla z generální zkoušky na udílení cen Anděl.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Já mu to přeju. A protože se jistě zdravě a dobře stravuje tak u toho nebude prdět jako ten tvůj prdící hospodář - prdnikatel, který žere jenom brambory s podmáslím a vejce, které sneseš ty, slepice jedna opelichaná.
No, tetko Slepice nevím jak serre ten tvůj hospodář, ale podle toho jak prdí tam má zřejmě průjem. Tak nekdákej a val za ním s živočišným uhlím ať ti v kadibudce nezkolabuje.
Hele, tetko Slepice, nevím jak serre ten tvůj hospodář, ale podle toho jak prdí tak má nejspíš průjem. Tak nekdákej a val za ním s živočišným uhlím ať ti v té kadibudce, kterou máte na dvoře, nezkolabuje.
Za dobré známky byt v Kaprovce? To je dost dobrá adresa, tak to musela být jednička jako bič, nejmíň s * a 3x podtržená. Bože Bílá, ty jsi směšná i s tím svým bukvajzem. Rasdší jdi vymetat prezidentský večírky, uděláš líp. A jestli mohu radit, moc nemluv
či to Lucka nepreháňa s tými darmi - drahé auto, celé patro na Staromestskom námestí. Fakt, aby si niekde chlapec nerozbil hubu, už vidím ako bude machrovať a jazdiť ako šialený. Možno je to v skutočnosti celkom fajn chalan, ale mne stále pripadá ako rozmaznaný fracek
je spratek ,ta krava na nej srala od mala ho mela jen chuva spratek usmrkanej.ted si hraje na velkou ammu a dohani to prachama.auto zase nekde ma zadarmo za reklamu pica jesdna cikanska.navic ten jeji parchant byt normalni nemuze ,kdyz chodi do skoly za 70tisic mesicne co tam asi muze byt za kamarady ?? chodila jsem tam s kamradkou a ty smradi z ambasad atd .samy cerny huby a sikmooky z ambasady co ty asi muzou od rodicu chtit??