Dříve poklidnými jihočeskými Malenicemi cloumají v posledních dnech obrovské emoce. Důvod? Sousedé prý závidí univerzální dědičce Janě Svítívé (57) majetek po Jiřině Jiráskové (†81)! Ta se herečce nejdříve starala dům a v posledních letech i o ni samotnou. S Jiráskovou přitom zažívala hotové peklo a často od ní odcházelá s očima plných slz!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ptejte se například chův našich známých zlatokopek, ovšem pokud nejsou z Filipín a budou vám rozumět. Jiřina Jirásková byla dobrá herečka a její povaha a soukromí je věc druhá. Takto
"úspěšně" bychom mohli kritizovat i jiné.
Že to paní Svítivá neměla jednoduché, tomu bych věřila. Jinak souhlasím, že bulvár neví nic, v jednom článku popírá to, co psal v předchozím, a úspěšně pracuje na tom, aby tato paní měla po smrti JJ ještě větší peklo než za jejího života
Ženy se dělí na ty do kočáru a na ty do tahu. Tady je jasně vidět ten rozdíl. Paní Svítivá si určitě s JJ zažila své, dědictví si zaslouží. Z těch, co jí to závidí, by to nedělal ani jeden.
Všera jsem v PLESKu napsal, že Svítivá by za to, že u Jiráskové vydržela, neměla dostat půl baráku, ale nejmíň dva!
To jsem to schytal. Pomalu se dozvídáme, co jsem říkal dříve.