Nešťastný pád ze schodů, operace a obrovské bolesti. Takový byl konec minulého roku Hanky Krampolové (51). To ale není to jediné, co manželce herce Jiřího Krampola (74) přidělává vrásky na obličeji. Teď společně řeší daleko závažnější problém. Mají totiž strach, aby je majitelka bytu v Pařížské ulici, kde už roky bydlí, »nevykopla« na ulici. Obavy ze ztráty střechy nad hlavou jsou umocňovány každodenním psychickým terorem!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
To za celý svůj život si nevydělali na svoje??Tak to už pak nikdo.Jestli p. Krampol málo vydělával a vydělává,tak už měla ta *HANIČKA*dávno chodit do práce a ne teď kňučet!!!Co mají říkat dneska mladí?????
Já bych jim za 15 tisíc pronajala v Pařížské tak 1 místnost a ne celý byt. " Chudáci " nemají ani svoje vlastní bydlení ? Já bych tu krásku v baráku potkávat nechtěla a paní bytné se nedivím, tam to musí vypadat ( dle fotek ) a když se oba ožerou, tak potěš koště - pak volají Blesk, lítají paličky na maso, řev apod.
v bytě paní domácí vadí a tento článek by ji měl pěkně ***.Já bych jim dala kvůli tomu výpověd. Paní domácí je dobračka že chce takový nájem. Myslel jsem si,že mají barák...