Drsná novinářka a moderátorka Barbora Tachecí (49), která tento týden vařila a urážela své spolustrávníky v kulinářském pořadu VIP Prostřeno!, si za svoji kariéru díky proříznuté puse přišla na miliony korun. Kde by jinak vystudovaná inženýrka vzala peníze na tři byty a chalupu za Prahou?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
No já nevím - že má někdo vlastní byt, to mi dnes nepřijde nic divného. Že má chatu nebo chalupu, to je už také téměř běžné. Že má někdo na sebe napsaný dům své matky, to také není nic neobvyklého. O třetím bytu není napsáno nic konkrétního - to jste se moc nesnažili, škrabálci... V centrálních médiích jsou novináři slušně placeni, Barbora Tachecí patří ke špičkám, zná svou cenu a je jistě placena špičkově. Žije s přítelem, který má řadu aktivit a také zrovna nedře bídu s nouzí. Prostě pracuje, její přítel pracuje atd. Pokud tedy má peníze, je snad na tom něco divného? Já na tom nic divného nevidím.
To je opět totální blbost - mně na jejím obličeji nepřijde nic divného - každý nějak vypadáme a každý jsme pro někoho krásný. Ono vůbec nezáleží na tom, co máme na hlavě, ono je důležité, co máme v hlavě a úplně nejdůležitější je, co máme v srdci...
Mně je naopak líto tebe. Já jsem tak trochu profík, víš? A kdybys obětoval/a trošku svého vzácného času a podívala ses na její pětiminutovky, bylo by ti to jasné. Šišlá, co dělá s tou pusinkou, to je až úsměvné a to jak ji stírají její hosté, pokud to nejsou kámoši, je dost veliký trapas. Jestli považuješ Tachecí za svůj idol, tak je mi líto i tvého okolí.
S její výslovností by se nikdo na takovém místě neudržel, musí ji tam "pomáhat" někdo vlivný. A už ten její pohled - to jsou oči šílence, který partří tam, kde už v minulosti byl....
Já jsem asi naivní, ale vždycky jsem byla přesvědčená, že pedagogové, novináři, moderátoři musí mít správnou výslovnost. Neříkejte mi nikdo, že nemá za sebou vlivnou osobu, která ji drží zuby nehty. Co se týče vzhledu to určitě není, ale přehled má to ji nikdo vzít nemůže. Já si myslím, že to šišlání se ji stalo až pozdraji dříve snad tak špatně nemluvila. Přece nemůže v televizi říkat třeba Báře Basikové, paní Bašiková vaše píšničky. Dodnes to slyším. A´t pracuje jako novinářka, ale proboha ne před kamerou.