Drsná novinářka a moderátorka Barbora Tachecí (49), která tento týden vařila a urážela své spolustrávníky v kulinářském pořadu VIP Prostřeno!, si za svoji kariéru díky proříznuté puse přišla na miliony korun. Kde by jinak vystudovaná inženýrka vzala peníze na tři byty a chalupu za Prahou?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
To ty jsi stará hajtra zkřížená s debilním podnikatelem a traporejpalem + smradlavá p.r.d.e.l tvé dementní mutr. Jo, jo, tvůj fotr měl už nějaké vadné sémě, že zplodil takového vořecha.
je to ufiflaná fifla! Stačí mi chvíli ji poslouchat a bolí mě uši Jasně, nemůže za to, ale ona je i od pohledu hodně málo sympatická, nepřirozená a zbytečně přechytralá
chce-aby slyšela co chce.Proto opakuje donekonečna otázku.Viděla jsem necelé 2 pořady s ní.Hrozné-není jí rozumět.Ztrapní se opakováním otázky pro odpověd´jí vyhovující.Je nechápavá,nepřipouští jiný názor.Nesnášenlivá-prostě nesympatická,nemocná žena/je mi jí líto/.
Pokud neumíš číst tak jsem bič na blbce. A kromě buzzíků bohatéhopodniikatele, rejpala3 a tebe, ty přisluhovačná lesbo, žádné jiné buzzíky neznám. Dokud se ty budeš s tou svou partou pošahanců lepit na druhé, tak se já budu lepit na tebe.