Manželka pedofilního vraha Marka Dutrouxe: Je volná! A celá Belgie je kvůli tomu na nohou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Manželka pedofilního vraha Marka Dutrouxe: Je volná! A celá Belgie je kvůli tomu na nohou!

Pomáhala manželovi, který unesl, věznil a znásilnil šest dívek. Čtyři z nich řádění pedofilního vraha Marka Dutrouxe (55) nepřežilo. Sama dostala 30 let, přesto si Michelle Martinová (52) odseděla jen polovinu trestu a v noci z úterý na středu byla propuštěna na svobodu. A pohoršení Belgičané už organizují protestní demonstrace. Martinová si podle nich měla odsedět celý trest!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

liberalnilevicak
02. 09. 2012 05:48

tak koukám že sem první ..a zrejmě asi naposled ve vetsine ..... ale inteligence niíkdy nebyla ve vetsine ....sem humanista a dost radikalni cekam tu na ty hromady krvelacnych prispevku .....a ve spolecnosti cekam akorat az se spusti tyranie at uz pravicova nebo levicova cekaj na to moje zbraně ..nebojim se tyranie trestů a mučení ani ublizovaní mím milovaným budu bojovat do posledniho dechu ...už tu blbou zenskou nechte ..skutecnym vinikem je dutrox a este víc systém a lidi podporující tyranii kteří ho to naučily....viva la liberté ..

liberalnilevicak
02. 09. 2012 05:49

kolik z vás ceká na to az někdo něco provede aby mohli mucit a vrazdit druhý pod záminkou spravedlnosti ...ste uplně stejní vy ste je to naucily oan byla hloupá a manipulovtelná slyšely ste někdy o milgranově experimentu ...kolik z vás nechává umírat miliony dětí hladem nedáte jim najíst...a i necinost protože kvuly vlastnímu blahobytu podporujete sytém který vykoristuje vrazdí a mučí lidi malý děti ženy a vám se to líbí protože ste krvelačný šelmy jen submisivně odpovíte co já jeden clovek stim nadělám ale to je lež ostatní se od vás učí jako vy od nich mě ste naučily že musim bejt tvrdej a neustupnej ale zároven ste mě absolutně odradily svojí tyranií a tim že odsuzujete co byste rádi samy dály druhejm ...vaše neinteligence mě žene ke studiím a k dosažení skutečný pravdy a ta je že ste stádo a ovce ...já zachranuju lidi po celym světě narozdíl od vás soudců a tyranů kolik dětí ste zachránily vy já už mnoho na africkém kontinentě a jinde kolik svého kapitálu kolik svého času ste věnovaly záchraně druhejm ? hrajete si akorát tak na soudce a ve většině případů ste horší než ty který soudíte .....já nesoudim jen dělám vše aby to bylo jinak abych pochopil co lidi žene aby se staly tyrany a k tomu aby lidstvo bylo mírumilovný a stastný a svobodný ..viva la libérté

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.