Tohle je na červenou kartu! Vytočený fotbalista Tomáš Řepka (38) posílá sociálku na vlastní dceru Veroniku (16). Celé to začalo větou puberťačky, která Řepkovu partnerku Vlaďku Erbovou (30) nazvala cikánskou nádherou. „Nenávidím svýho otce a tu jeho cikánskou nádheru,“ napsala na sociální síti.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
To neřešte,vy jste jistě Tereza.Na jméně v nynější době už nezáleží,hlavně že je bez háčků.V cizině mají taky různá jména a neřeší to tam.Zkrátka se tak jmenuješ.V Česku se roluje 6-7 nmen pořád dokola a například my máme v rodině 14 Terez.Jsem na to jméno alergická as mnohem milejší mi je Revoluce Střádalová než samá Tereza počínaje babičkou,matkou,sestrou,švagrovou a všech dalších.V cizině ani neví o co se jedná,tak to neřešte.O cizině píšu proto,že jste taky na internetu a máte pas.
Tímto, co Řepka udělal ztrácí nadobro svou dceru. Místo toho, aby se zamyslel nad tím, co udělal sám, že rozvrátil rodinu, tak nemilosrdně udává svou dceru. Řepko, styď se, takto se s poraněnou duší mladého člověka nezachází. Snad budeš mít stejný metr na potomka, kterého budeš mít s Erbovou.
Řepka neudělal nic,co už neudělaly miliony lidí před ním,včetně celé naší polistopadové vlády,počínaje Dlouhým,Žantovským,Kočárníkem,Paroubkem,Topolánkem a mnoha jinými.Chtěl jinou ženu a vybral si .Nic víc.Chce žít s ní a vzhledem k tomu,jak vychovává svou dceru matka se mu nikdo nemůže divit.Na Veronu platil měsíční školné 48 000.-,kromě 200 000.-Výživného.Tím živil i její matku,která v životě nepracovala,jejího milence,Veronu a jejího bráchu Tomassa.Verona se jenom předvádí před fotografy z Blesku a AHA,neučí se,propadla a bylo jí doporučeno přejít na jinou školu.Jenom čekám,kdy se svoji máti vyřkne osudové:"za to může otec."
A snad nemůže za to také on? A co je Vám potom, jestli se jeho dcera a bývalá manželka měla dobře? To snad očekává i Erbová. Nebo si snad myslíte, že by s ním čekala dítě, kdyby byl skladník v supermarketu a žil na ubytovně? Já osobně si myslím, že pro děti je velice těžké, když jim nějaká zlakopka odvede otce. Viz. N. Kocábová. Je tedy i na otci, pokud rozvod manželství zavinil, aby se snažil celou situaci řešit normálně s ohledem na své potomky.
Já jsem dalek toho abych "opruzoval" takový lidský odpad jako jsi ty, kašpare,ty si v první řadě hlupáku ujasni,pod jakým nickem tady budeš plácat ty svoje zvrhlosti,tedy "bohatypodnikatel,nebo hillarka,což jedno jest,jasný ty ničemo?
Ze všech stran na ní koukaly fotky ženatého táty, slaboduchá vystoupení milenců v televizi, bulváru ...!
No a tak jí prostě ruply nervy.Komu by už neruply! Dnešní 16/17 letí nejsou imunní a nemusej snášet VŠECHNO
Asi se budu opakovat,ale fakt by si neměla ta puberťáčka nechat všechno líbit.Hlavně ne výživné 200 000.- a školné každý měsíc 48 000.-Kdybych já byla Řepkou,tak by naskákala na brigádu do Kauflandu nebo do Tesca a hybaj na státní škou.Né na mezinárodní,kde už tak tak skomírá Filípek Kratochvíl,za kterého Lucie Bílá platí 7 miliónů.!!!Sama to říkala nedávno v Blesku.No on možná Řepka přiškrtil kohoutek s milionama,takže to se Veronice ani její mutr ani jejímu milenci nelíbí,to věřím.
slecna zapomela ze Tomas je stale jeji otec a pokud k te jeji drzosti jeste propadla ve skole tak dela spravne ze ji chce do pece evidentne ji matka nezvlada