Přiznání nešťastné Olgy Rotreklové: Kvůli Daře jsem skončila na psychiatrii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 25. května 2025

Svátek slaví Viola, zítra Filip

Přiznání nešťastné Olgy Rotreklové: Kvůli Daře jsem skončila na psychiatrii!

Případ Dara Rolins (38) versus Olga Rotreklová (56) je znovu otevřen. Nový znalecký posudek přinutil policii případ obnovit a zaobírat se dalšími důkazy. Jenže to, co si už za celý ten rok nejistoty musela vytrpět vdova po zemřelém motocyklistovi Jindřichu Rotreklovi (†63), si těžko dokáže někdo představit.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

atakdale
21. 09. 2011 14:11

zklidni nervy. a co kdybys šla s tim svym nickem tam, kdes ho vzala, ty breno jedna nádherná?

setug
21. 09. 2011 12:21

to je hrozná baba. Zestárla prý o 20 let . To jako ccce říci, že předtím vypadala na 36 ? Daru nemusím, ale fykt bych bábě dala prachy o který jí jde a měla by pokoj.

milrena
21. 09. 2011 12:13

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

pomnenka66
21. 09. 2011 15:37

Souhlas, jenom chce vytřískat prachy.

j-a-n-a
21. 09. 2011 11:40

jelikož jsem před několika lety přišla o švagra,také vinou někoho jiného,vím asi co se v té paní "děje".Jenže tohle co ona "předvádí" není žádný smutek po manželovi,ale jen a jen snaha na sebe upoutat pozornost,několika slovy je prostě trapná.Jde jí jen a jen o peníze a za to by se měla stydět a ne se dovolávat nějaké spra­vedln­osti!­!Dari­na je prostě známá tvář,která má úspěch a za to i patřičné odměny,jenže úspěch se v dnešní době prostě neodpouští!Proč tedy nechávat na soudech a policii,aby vše vyšetřili,když mohu zaměstnat nenasytný bulvár kecama,jak moc trpěla,ano bolest nikdo nikomu nevezme,je v takovém případě moc veliká,ale myslím,že lidé by ji chápali v tom případě,kdyby netlachala do bulváru,tak se opravdu smutnící vdova,jak se pani nazývá,tedy opravdu nechová.Doufám jen,že tyto řádky čte a stydí se u nich!!!Ale ono zabrečet do kamery a do bulváru je holt lepší,lidi holt ten prolhaný bulvár stále hltají a věří mu.Paní by se měla stydět,že něco takového,jako je smutek po blízké osobě,řeší přes bulvár!!!Jenže prostě vidí už peníze a to je pak hodně smutné!!!

bohatypodnikatel
21. 09. 2011 10:34

atakdale
21. 09. 2011 14:12

výjimečně si zasloužíš pochvalu za smysluplný a inteligentní příspěvek

romanetta
21. 09. 2011 10:32

si celkem zahrává s tím, že už ji začnou nesnášet i ti, co za ní doposud stáli.

otinek333
21. 09. 2011 10:00

At už neotravuje,ta stara p..a,možna že byl ten jeji ožralej,kdo to ma furt čist,jenom chce vytřískat z Dariny prachy,sorry.

bobina
21. 09. 2011 08:59

že přišla o muže,je to pro ní rána,ale na druhou stranu nechápu její jednání. Chce potrestat viníka,tomu rozumím,ale proč to proboha řeší přes média? Na mně to tím pádem dělá dojem,že chce aby jí lidi litovali a Daru odsuzovali,což jí v podstatě i vychází. Já Darinu neodsuzuji,protože se to může stát každému řidiči ať již jsou příčiny jakékoli. Pokud je vinna,ať jí soud odsoudí a dá přiměřený trest,ale tyto bulvární story zavání jen honem na čarodějnici a to se mi z duše protiví. Rotreklová počítá s tím,že mnoho lidí Darinu nemusí a tak z toho chce vytěžit co nejvíc. Manžela jí to nevrátí ale pomsta je vždycky sladká. Plačící pozůstalé v televizi a v bulváru je také cesta jak se pomstít a že jde o pomstu,to z jednání vdovy je znát.

zkrat
21. 09. 2011 11:04

hillarka
21. 09. 2011 08:21

bohatypodnikatel
21. 09. 2011 10:39

lipno
21. 09. 2011 08:19

ale Rotleklová mi připomíná Gustu Fučíkovou a zviditelňováním IB

bohatypodnikatel
21. 09. 2011 10:30

simeonsimeonovic
21. 09. 2011 07:46

Opravdu si myslíte, že i kdyby byla pravda na straně paní Rotreklové, že se dočkáme, že by "Darinka" veřejně řekla: promiňte, že jsem vám zničila život?
Vystrčí ***, vytahne ty silikonový kozy, přiblble se usměje, chlapi co nemyslí mozkem z ní padnou na ***, ona vydělá další miliony a bude zase vysmátá. Ale jak tu někdo psal: i na takové /pokud je vinna/ jednou dojde a zaplatí si svoji daň z nespravedlnosti a bohatství /to bohatsví zdůrazňuji proto, že bohužel za peníze si člověk koupí nejdražšího advokáta i spravedlnost/.

jade
21. 09. 2011 08:16

A kdyby Darina vydělala miliardy, tobě to může být jedno.

bohatypodnikatel
21. 09. 2011 10:41

Shelby16
21. 09. 2011 02:19

Ve vaší spravedlivé věci, bohužel bestie, co mají peníze na drahé advokáty mívají vždy navrh před obyčejným člověkem. Dara ví moc dobře jak to bylo a jestli ji vychází lhaní na tomto světě, pře božím súdem to ale nevylže !! Jednou jí to pánbůh spočítá i s úrokama !

Shelby16
21. 09. 2011 02:20

Peklo jí nemine, za to že dělá peklo jiným a ještě se tomu hloupě směje...

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.