Stál na urgentním příjmu nemocnice na Bulovce. Aniž by tušil, jestli tam jeho milá vůbec leží. Nikdo se s ním nechtěl bavit. Lékaři, sestry ani ředitel nemocnice. Jako »pouhý« přítel neměl nárok na informace.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Právě jsem domluvil s rodinou Ivety a mám pro vás všechny vzkaz: Stav Ivety je oproti včerejšku už lepší. Iveta momentálně odpočívá a věnuje se tomu, aby se dostala ze svého stavu. Iveta je v těch nejlepších rukách, které jí doufejme už konečně pomohou. – Lukáš s jakou rodinou ten ručníkovej úchyl kecá jak Bartošová
ona sa venuje stale len tym svojim stavom ... a v poslednych rokoch o nej stale pocujeme ze si chodi stale niekam oddychnut .. ale zeby nieco robila to som este nepocula .. okrem toho sexi s vendulou
Pokud mohu věřit novinám,tak na sobě tvrdě peracovala a mmimo to taky plánovala plastiku bříška,které jako jediné nemá dokonalé.Já jen nechápu kdo jí ty věčné ozdravné a zkrášlující pobyty platil,když nevydělává.A že by byla tváří nejaké té vylepšovny,na to už je fakt po záruce. Kdyby se chovala normálně a nechlastala, byla by to na svůj věk fakt pěkná ženská. Podívejte na *Rottrovou,Černockou a fůru dalších.Stárnou s noblesou a bulvár je jen chválí.
A to je kdo,ta rodina?Maminka,sestra , bratr-ti těžko.Ty odepsala a tak jistě jen z povzdálí sledují,co seděje.A jestli rodinou myslíš tu smečku duševně méněcenných z FB,tak těm ta zpráva jistě udělala radost. Ještě zveřejnit jaterní testy ,klesající hladinu alkoholu v krvi a můžete vyrazit pro polévky,protože Maccaroni v děsu prchne neznámo kam. Ona pak podepíše revers a telenovela může pokračovat.Škoda,že na dovču jedu mimo civilizaci,budu mít týden výpadek.Ale pak to bude nálož.