Troska Bartošová po děsivé nehodě: Jezdí po Praze v dece a shání léky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 23. května 2025

Svátek slaví Vladimír, zítra Jana

Troska Bartošová po děsivé nehodě: Jezdí po Praze v dece a shání léky!

Měsíc pracně nabírala ztracenou energii na italských plážích. A teď... Z Ivety Bartošové (45) je opět troska! Když ji včera spatřili fotografové deníku Aha!, naskytl se jim smutný pohled: Zabalenou v dece na zadním sedadle ji bezhlavě hodiny po Praze vozil její milenec Domenico Martucci (35). Prý sháněli homeopatika, která by Ivetě mohla pomoci poté, co se psychicky zhroutila po vážné havárii při návratu z Itálie. „Je na tom špatně,“ přiznal i její osobní psychiatr Pavel Doubek.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

montevideo
06. 08. 2011 18:26

bobina
06. 08. 2011 16:04

za celý svůj život nepoznal blbější a závistivější stvoření nežli jsou novináři. Já k tomu jen dodám,že taková blbá a závistivá stvoření nejsou jen novináři,bohužel je to velká část české populace. Inteligentní člověk by takové "úvahy" do diskuze nepustil. Tak jen houšť a předhánějte se tu v zom,která jste lepší matka,jak se dokážete držet při tom vem ještě chodit do práce a nehroutit se. Svatá prototo,to je tedy ranec ,když je někdo tak chytrý a všechno ví a zná!No děvčata,když věříte bulváru,tak už k tomu není co dodat!

qw.s321
06. 08. 2011 16:12

Ano, přiznávám se! Závidím Ivetě, závidím jí padlou slávu, exekutory na krku, zpackanej život, závislost na chlastu a hlavně tu pěknou deku pod kterou je schovaná.... a Bobino, člověk tak inteligentní za jakého se považujete by jistě neměl potřebu číst bulvár a psát sem příspěvky pro blbce a ke všemu se ohánět Zemanem

anitra
06. 08. 2011 16:16

ginger333
06. 08. 2011 16:25

lubnicka
06. 08. 2011 17:31

anitra
06. 08. 2011 16:13

Ano, jsem neporovnatelně lepší matka, než ta schlastná rozmazlená panská kurwička a 99% žen v téhle republice jsou detto lepší matky. Makám, vydělávám, vařím, peru, zašívám a učím se s dětma, nechlastám, nefetuju, nemám dluhy a nehroutím se. Heč, vy náno dementní i s tím Vaším idolem, to, že jí tak nadržujete svědčí o tom, že jste rozumu značně mdlého Howgh

ginger333
06. 08. 2011 16:25

bohatypodnikatel
08. 08. 2011 14:41

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

jabetynka
06. 08. 2011 17:07

bobina: To, že můj názor je, že Iveta by se měla někde opravdu léčit a nedělat ze sebe chudinku, je závist ?? Odkud jste dámo spadla ?? A o Ivetě se toto nepíše jen v bulváru- což vám jaksi uniklo.. Ale vidím, že nejchytřejší a nejmoudřejší jste tady vy..

montevideo
06. 08. 2011 17:55

Přečetla jsem všechny příspěvky a myslím, že adept na titul "debil diskuze" je dnes jednoznačný. Gratuluji, ó, vy mudrá, paní bobino !

anitra
06. 08. 2011 15:52

Ano, vážená, to, že je Artur obézní a propadá, znamená, že Bartošová je špatná matka!

jabetynka
06. 08. 2011 15:56

anitra:

roselyn.cz
06. 08. 2011 15:51

Iveto,vím že to asi musí být hrozný šok,ale snaž se už zapomenout na to,co se stalo vzpomínej jak sis užila Itálii a hlavně teď buď šťastná,že jste živý,že jste přežili díky Boží pomoci a díky Tvému andělu strážnýmu třeba to byl zrovna ten,kterýho si dostala v pořadu v jedné slovenské tele­vizi­..vz­pomí­náš.­.Tak­že hlavu vzhůru nevím,jestli si ty slova přečteš,neříkám to jako fanynka nebo antifanynka snažím se ti pomoct jako člověk člověku jinak se moc omlouvám za to tykání,tak nějak mi to přijde osobnější.Zažila si hodně vzestupů a pádů,ale to že jste všichni živý a hlavně tvoje dítě je ten nejkrásnější vzestup ze všech nemyslíš?Psychika je potvora,ale nenech se ji ovládnout ovládej ty jí tak doufám,že jsem ti vykouzlila aspoň jeden úsměv na tváři a nezapomeň,co tě nezabije to tě posilní léky neber je to zbytečná chemie a nejdůležitější je přece vůle sama dát se dohromady.Nemáš být nešťastná,ale šťastná a jít poděkovat do kostela,že jsi tady

jabetynka
06. 08. 2011 15:44

Asi diskuse tohoto typu nečteš, ale tvoje chování už opravdu hraničí s neskutečnou demencí !! Přežili jste, tak o co ti jde ?? Kácet by ses měla, kdyby se Arturovi něco vážného stalo, ale ty nemáš důvod takhle vyvádět!! Máš ty vůbec ponětí o tom, co mají někteří lidé za starosti a ohromné bolesti a kruté životní osudy ? Myslíš si, že jenom ty máš "trápeníčko" ? Zamysli se už nad sebou, nebo se nech někam zavřít. Nic jiného ti už vážně-bohužel pro tebe- nepomůže.

lubnicka
06. 08. 2011 16:55

jabetynka
06. 08. 2011 17:09

rezka61
06. 08. 2011 15:19

pro zadny homeopatika do Berlina jezdit nemusis, staci do prvni vesnice za hranicema.Pokud nemaji v regale, tak objednaji a pokud ne, tak nejdal do Drazdan, kde je hodne lekaren a tam objednaji docela urcite.Tato objednavka trva maximalne 3 hodiny, takze nekecej.

bobina
06. 08. 2011 15:12

kdybych já zažila takovou hrůzu,asi bych se z toho také rychle neoklepala.Artur je pro ní všechno a Iveta psychycky odolná není,zažila si toho v životě už poměrně dost. Je jednoduché psát na její osobu slabomyslné komentáře,to umí každý debílek a většina těch komentářů opravdu debílkovská je. Ať je jaká je,v první řadě je to máma,která se zhroutila při pomyšlení na to,že mohla přijít o své jedinné dítě. Já to vidím takto a je mi jí lidsky líto a jejího přítele také. On je zatím jedinný,komu na ní asi záleží,ale je to asi velmi těžké žít s tak pochroumanou ženou.

rezka61
06. 08. 2011 15:16

Bobino,ja jsem mela nehodu s celou rodinou na dalnici u Berlina,tuto nehodu jsem nezavinila, vinu mel polsky nakladak.Presto jsem nechlastala alkohol a nezhroutila jsem se.Rekla bych, ze Iveta je notoricka alkoholicka a hleda pouze duvod k tomu, aby chlastala.Patri na psychiatrii a kluk do tatovy pece.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.