Měsíc pracně nabírala ztracenou energii na italských plážích. A teď... Z Ivety Bartošové (45) je opět troska! Když ji včera spatřili fotografové deníku Aha!, naskytl se jim smutný pohled: Zabalenou v dece na zadním sedadle ji bezhlavě hodiny po Praze vozil její milenec Domenico Martucci (35). Prý sháněli homeopatika, která by Ivetě mohla pomoci poté, co se psychicky zhroutila po vážné havárii při návratu z Itálie. „Je na tom špatně,“ přiznal i její osobní psychiatr Pavel Doubek.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jak je možné, že je v Česku tolik příkladných lidí a "soudců"? Máme průkazně mnohá neblahá prvenství, jako například první misto v Evropě ve spotřebě lehkých drog u mladistvých, atd.....Iveta mně připadá jako kost předhozená hladovým psíkům, kteří se o ni porvou a pokoušou se i mezi sebou.
Já zase nechápu, proč se stále najdou lidi, kteří se do krve bijou za trosku, která se vlastní vinou potápí hloub a hloub. Sama si určila cestu a pasovala se do role oběti a jen ona sama by se měla svými činy hájit.Proč to nezabalíte a nepokusíte se radši pomoc někomu ve svém okolí, spousta lidí je na tom hůř a mnohdy ani né vlastní vinou
se tady už dnes raději nezjeví .. Jsme na ni s našim normálním názorem a úsudkem o I.B. ve značné přesile . A kde se dnes toulá můj miláček zikmundík ??
"Iveta Bartošová je na dně. Přiznal to konečně i její italský milenec Domenico Martucci, který jí celý páteční večer zoufale sháněl po Praze léky, které užívala při dovolené v Itálii.".... No co to? Vždyť přece žádné léky nebrala, protože je úplně zdravá, čeští lékaři jsou hloupí, italští se jim chechtali a všechno si vymyslel bulvár!