Má psychickou poruchu, je závislá na alkoholu a na prášcích! To všechno se v posledních týdnech říkalo o Ivetě Bartošové (45). Její bývalý manažer Richard Dušák dokonce tvrdil, že jí selhávají játra a ledviny!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jo tak, o tohle tady jde.Ne o diskuzi, ale o urážení druhých. Vidím, že jste stejná kategorie, proto si tady tak rozumíte. Zřejmě Ivetin fanklub
Tak se bavte.
ciao zikmunde, kde je zbytek Jumpparty? ja mela par dni urcitou indispozici, ktera me drzela daleko od PC, tak nevim o co jsem prisla. nicmene co se tyka tech slavnych testu, tak bych je brala s rezervou. muj dobry znamy pracuje v laboratori a jedna spolecna znama ho poprosila aby ji odebral krev a udelal test jestli neni v tom. pri predavani testu jsem byla u nej doma ja, jeho zena a ta kamaradka, ktera kdyz otevrela obalku, tak sla do kolen-byla tehotna!! no kdyz se ten blb dostatecne pobavil, tak ji dal tu pravou obalku kde bylo, ze je to jen planny poplach. tak kdyz se neco takoveho da udelat jako for, tak si predstav co se da udelat, kdyz se to trosku podmazne. jestli Iveta chce aby ji to nekdo uveril, ze ma zelezne zdravi, tak at si je udela v Praze. i kdyz mozna se to da podmaznout i tam. hele kdo si zmenil nick?
hele a ono jde pořád o to, jestli se ivetě věří nebo né? to já myslela, že už jsme na vyšší úrovni já mám nový nick, sím pěkně, anžto když se fón hrábě neobtěžuje napsat nám všem jmenovitě, tak i já s ním budu jednat bez rukaviček
Tak to chcete říct, že nechlastá, je spořádaná matka a přesto tak vymaštěná? Vždyť ty její odpovědi by se daly přijmout pouze v případě, že byla pod vlivem. Jinak je mi jí moc líto