Má psychickou poruchu, je závislá na alkoholu a na prášcích! To všechno se v posledních týdnech říkalo o Ivetě Bartošové (45). Její bývalý manažer Richard Dušák dokonce tvrdil, že jí selhávají játra a ledviny!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
ja poriadne tie hodnoty nevidim, ale na 100000% som si ista, ze u zien gammaGT je v norme 18 a uz muzov 28, takze mierne zvysene, alebo poriadne zvysene?
na dne lahve aj keby bola aj ine testy by mali ine hodnoty, takze fakt neberie ziadne psychofarmaka?????????? a ak ich berie, tak preto, ze nema ziadne psychicke problemy????????? no to sadivim, ze lekari predpisu psychofarmaka bez zjavnych dovodov, ak o ziadnu nemoc nejde???? a ak sa pozriem dozadu, co prehlasil Domenico pred casom, ze farmaka brat musi a ze ho mrzi, ak jej povedal, ze ich brat nema a ak ich chvilu nebrala dostala sa do stavu, ze ju museli odviezt do nemocnice???? ja uz mam dojem, ze tu alebo nevedia, co povedali pred par dnami a kazdy den zacinaju odznovu s rozpravkou a krmia nas tym, ak chcu, aby sa nevedelo nic, mali mlcat a nie kazdy den prisposobovat vyhlasenia, podal Wericha : odvolavam, co jsem odvolal... a tak nejak dokola
stara technika to nie je, to je iba napisane cudne, rozdiel je v hodnotach, teda ich prepocte, u nas sa to v Italii pocita inak a inak v CR, ale rozdiel je aj v inych statoch, to je nie o technike a ani nie o tom, ktora je stara a ktora nie, to je na dlhu rec, ibaze take hodnoty, ako poslal Domenico su iba naznak, potom lekar, co tie hodnoty cita, berie ohlad na to, komu robili laboratorne analyzy, ci je to zena, ci je to muz a ci dieta, to napriklad je takto: GammaGT je v rozpati xx-xy; vtedy je to v norme, ibaze, ak ide o zenu, hodnoty maju byt iba 18, takze ak je norma ine rozpatie, je to iba vseobecne
nemate dojem, ze nam to tu podali asi tak, ze sa o Ivete rozpravalo vela, ze je psychicky narusena, ze je alkoholik a toto ma vyvratit, ze to vsetko nie je pravda? Negaciou vsetkeho toho, co sa popisalo chcu naznacit, ze nicim netrpni, ze iba blba? Alebo aky ma dovod na tie svoje extempore, ak jej v podstate nic nie je?