Má psychickou poruchu, je závislá na alkoholu a na prášcích! To všechno se v posledních týdnech říkalo o Ivetě Bartošové (45). Její bývalý manažer Richard Dušák dokonce tvrdil, že jí selhávají játra a ledviny!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
ale tatínek mu dědictví vzal a oni jsou šťastní, že hrábě našel mě tatínek si dává lekce angličtiny, aby se mohl domluvit s ivetou, která nedokáže srozumitelnou větu vyplodit ani v češtině
ježiš už zas svačiny pro syna... všichni jí zloběj, pan režisér je úžasnej, kartář je úžasnej, já jsem měla bejt ta hlavní postava, nemůžu muzikál hrát protože mám turné na slovensku a nechci zklamat svoje fanoušky - kurňa ivet nafackuj si, jaký turné, jaký fanoušci????? prostě normálně řekni, že se ti nechce makat, ty kráwo líná... mluví jak zhulená třináctiletná žačka zvláštní školy
na vzbuzení šokem jsem si pustila rozhovor s ivetkou od lubničky - dík, kočko, je to úžasný, miluju ivetu, ona je tak čistá duše, bože to je krááááááááááááááááááwa... jeho rodina vlastní šestnáct sámkůůůůůů (ona už mluví jak on)... i když je mu 34, tak jeho moudrost je 50 let... a já myslela, že todle nejni možný... učim se italsky, ale už na mě nemaj, protože se chystám koupit si knížku ... ti amo já mám špatnou výslovnost, chlapi slibují a neplní, ale on slíbí a plní, i když je to špatně ... zpívala jsem, zpívala, je výhoda, že mám sluch ... to snad není možný a největší perla - byl nominován na sanremo a on by vyhrál, ale řekli jsi hrabě, nemůžeš vyhrát
tak z chlastu jak si mysli montevideo to skutecne nebylo-jsem zaprisahly abstinent. vim, ze to zni blbe, Ceska co nechlasta, ale uz s tim na stari nic nenadelam. co se tyka toho dopisovani z WC, tak jsem o tom take puvodne premyslela, ale za prve mi to "nedovolila" dcera-prohlasila, ze PC nacichne a za druhe jsem se lamala v prudkych krecich, tak kdovi co by z tech diskusi vylezlo.
Tjo, tady je tma. Ještěže lubnička nechala klíče pod rohožkou. Stejně tu ale nikdo není. Tož znovu zhasnout, zamknout a...schválně, jestli ráno najdou klíče.