Má psychickou poruchu, je závislá na alkoholu a na prášcích! To všechno se v posledních týdnech říkalo o Ivetě Bartošové (45). Její bývalý manažer Richard Dušák dokonce tvrdil, že jí selhávají játra a ledviny!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
tak jsem zpět, ale jen na chvilku, u doktora dobrý, všechno v pořádku, jen jsem si domu přitáhla slušnou depku... bééé, takže teďka se jdu asi zahrabat někam do kanalu... protože to je tak jediné místo, kde se můžu cítit aspoň trošku ok...
Ale...prostě jsou určitá období v životě kdy i nejpřísnější anorektik dietář a hladovkář se těší, že se konečně normálně nají, protože se to přímo vyžaduje.... tak jsem si říkala, pecka - konečně normální jídlo po těch letech odříkání... hm.. a dneska mi řekli, že bych se měla zamyslet.... béééé.. půlka z těch zdravejch věcí mi zvedá žaludek, copak já za to můžu, že mám chuť na těstoviny k večeři a né k obědu? to zas budu muset jíst jak králík ? béé...
muhehe on nesmí nic říct, tak řekne, že nesmí nic říct - klasickej antisale, po něm přijde fáze sale a tož pak jsme ale v řiti, ten starej hrábě je taky dobrej, ten v tom jede od začátku
Hele, tak já jdu na ten člun. Když se dva týdny neozvu, trčím uprostřed přehrady a čekám, až mi narostou blány mezi prstama, aby se dalo dopádlovat ke břehu. Mějte se.