Iveta Bartošová: Za moje problémy může matka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 24. května 2025

Svátek slaví Jana, zítra Viola

Iveta Bartošová: Za moje problémy může matka!

Labilní zpěvačka Iveta Bartošová (45), která našla útočiště v Itálii, vidí jako příčinu všech tragédií svého života vlastní matku Svatavu (72).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

johny01
01. 07. 2011 09:37

Celý národ ví, že jsi alkoholička, pácháš sebevraždy, končíš na psychiatrii, už nemáš co ztratit!!!
Konečně si uvědom, že to nejdražší co máš je život a samozřejmě tvůj syn Arťa. Ostatní věci kolem jsou pomíjející, tak neblbni, vrať se a okamžitě se svěř do péče českých odborníků. Uvědom si, že pokud to neuděláš, může nastat konec, mysli na Artura. Jinak nejsem tvůj fanoušek, ale vím o čem píši ve 43 letech mám umřel strejda (alkoholik a zároveň hospodský), tenkrát tady nechal po sobě dva dopívající kluky.

montevideo
01. 07. 2011 10:08

A je t vyřešené. Iveta si to přečte, zamyslí se nad sebou, vrátí se ..... a všichni budou šťastně žít až do smrti ...

annahradecek
03. 07. 2011 13:30

Českých odborníků? Poznal jsi prosím někdy nějaké? Jestli ano, napiš kde. Tohle může napsat jen někdo, kdo nemá zkušenosti a neví co je tady také možné.

qw.s321
03. 07. 2011 16:33

Odborníků je v Čechách spousta a dobrých, ale když labilní člověk nechce pomoc tak mu nepomůžou, to netřeba svádět na doktory.

pea.p
01. 07. 2011 09:34

matce byly přednější rajčata, tobě chlapi, alkohol ap. Ten kdo trpí je tvůj syn. To ty si jeho problém a jeho noční můra. Navíc hledat chyby v druhých je vždy jednodušší než je hledat u sebe.

kazimira
01. 07. 2011 09:28

já bych tady tomu i věřila mám podobnou matku ,ale tak nějak se snažím být ji ná a mít se na pozoru když zjistím u sebe fungovat její geny ikdyž Bartošovou nemusím

kacca777
01. 07. 2011 09:26

I kdyby to byla pravda s její matkou, tak za svůj život si můžeme jen a jen sami a jaké si to uděláš takové to máš !!! Je mi z ní na blití, když se chce za každou cenu zviditelnit !!! Je to jen a pouze ostuda a být na jejím místě tak chodím kanály !!! chudák ARTUR !!!

knkn
01. 07. 2011 09:11

Tomu,co říká Iveta o své matce bych i věřila. Sama jsem se dostávala v životě do podobné situace. když jsem byla na dně a volala jsem matce domů, řekal mi, že má na návště ve paní sousedku,ať zavolám jindy. Moje těžkosti zlehčovala,jen aby o nich nemusela slyšet a už vlůbec ne se podílet na tom, aby mi poskytla oporu,by´t třeba jen psychickou.když se podívám do obličeje Ivetiny matky, věřím tomu,co říká.

duncinela
01. 07. 2011 09:19

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

pea.p
01. 07. 2011 09:37

Určitě takoví rodiče existují. Ale ona sama se chová mnohem hůř než její matka. Její syn to musí deně vidět v televizi, novinách, internetu. Jak ona mu pomáhá, jak ona mu je oporou. Nečiňme druhým to, co nechceme aby činili oni nám.

kajman1
01. 07. 2011 08:55

qw.s321
01. 07. 2011 09:02

..a vypolstrovanou celou

kajman1
01. 07. 2011 09:04

kajman1
01. 07. 2011 09:04

marek.d
01. 07. 2011 09:11

Ale ne, on má pravdu. Bohužel ano, a právě ti lháři a pokrytci, co IB lichotili, jak je v poho a bezva a úúúžasná mladá zdrabvá fit krasavice a Zpěvačka, ti jí mají taky na svědomí, dej magorovi psychopatovi do ruky granát - co udělá? IB zaklepe fakt brzy, pokud se nevrátí do cely.

marek.d
01. 07. 2011 09:10

No jo, bohužel je to tak, Iveta si sama ubližuje nejvíc, stejně čuju, že se zas podřeže - pokolikátý už? a proto je pro ni nejlepší ta cela a dohled, ale jelikož utekla chlastat do Itálie, skončí to zle, hupsne z útesu nebo tak něco, a bude finito.

annahradecek
03. 07. 2011 13:35

Docela hodně výborných muzikantů bralo drogy. Presly,Jackoson, Koben,Janice Joplin.Umřeli mladí, nezvládali svoji slávu, svůj soukromí život. Uváděla jsem i MM a Dianu, která trpěla bulimií. Všichni mají jednu společnou vlastnost a to senzibilita a malá odolnost vůči stresu. Můžou to být skvělí lidé, ale hladina hormonů je jiná a vše více prožívají a se zklamáním se samozřejmě hůře vyrovnávají. Jen hkloupý člověk je odsuzuje a uchyluje se k cynismu a urážení.

schitu
01. 07. 2011 08:55

nebo jakýkoliv závislý člověk totiž vždycky !!!! hází vinu na někoho jiného. Vždycky !!! Stydí se za svojí závislost a proto to je chudák a ostatní se mu buď smějí,nebo nadávají atd... důvod se najde.
Další otázka jak se s tím popere dál,ale to už je o něčem jiném.

kajman1
01. 07. 2011 08:58

schitu
01. 07. 2011 09:06

ona je podpora třeba,ale láska sama nezmůže vůbec nic.Musí mít lékaře,odborníky a hlavně musí chtít sama.A dodržovat co jí řeknou.Není to jednoduchý,ale jde to.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.