Labilní zpěvačka Iveta Bartošová (45), která našla útočiště v Itálii, vidí jako příčinu všech tragédií svého života vlastní matku Svatavu (72).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Celý národ ví, že jsi alkoholička, pácháš sebevraždy, končíš na psychiatrii, už nemáš co ztratit!!!
Konečně si uvědom, že to nejdražší co máš je život a samozřejmě tvůj syn Arťa. Ostatní věci kolem jsou pomíjející, tak neblbni, vrať se a okamžitě se svěř do péče českých odborníků. Uvědom si, že pokud to neuděláš, může nastat konec, mysli na Artura. Jinak nejsem tvůj fanoušek, ale vím o čem píši ve 43 letech mám umřel strejda (alkoholik a zároveň hospodský), tenkrát tady nechal po sobě dva dopívající kluky.
Českých odborníků? Poznal jsi prosím někdy nějaké? Jestli ano, napiš kde. Tohle může napsat jen někdo, kdo nemá zkušenosti a neví co je tady také možné.
matce byly přednější rajčata, tobě chlapi, alkohol ap. Ten kdo trpí je tvůj syn. To ty si jeho problém a jeho noční můra. Navíc hledat chyby v druhých je vždy jednodušší než je hledat u sebe.
já bych tady tomu i věřila mám podobnou matku ,ale tak nějak se snažím být ji ná a mít se na pozoru když zjistím u sebe fungovat její geny ikdyž Bartošovou nemusím
I kdyby to byla pravda s její matkou, tak za svůj život si můžeme jen a jen sami a jaké si to uděláš takové to máš !!! Je mi z ní na blití, když se chce za každou cenu zviditelnit !!! Je to jen a pouze ostuda a být na jejím místě tak chodím kanály !!! chudák ARTUR !!!
Tomu,co říká Iveta o své matce bych i věřila. Sama jsem se dostávala v životě do podobné situace. když jsem byla na dně a volala jsem matce domů, řekal mi, že má na návště ve paní sousedku,ať zavolám jindy. Moje těžkosti zlehčovala,jen aby o nich nemusela slyšet a už vlůbec ne se podílet na tom, aby mi poskytla oporu,by´t třeba jen psychickou.když se podívám do obličeje Ivetiny matky, věřím tomu,co říká.
Určitě takoví rodiče existují. Ale ona sama se chová mnohem hůř než její matka. Její syn to musí deně vidět v televizi, novinách, internetu. Jak ona mu pomáhá, jak ona mu je oporou. Nečiňme druhým to, co nechceme aby činili oni nám.
Ale ne, on má pravdu. Bohužel ano, a právě ti lháři a pokrytci, co IB lichotili, jak je v poho a bezva a úúúžasná mladá zdrabvá fit krasavice a Zpěvačka, ti jí mají taky na svědomí, dej magorovi psychopatovi do ruky granát - co udělá? IB zaklepe fakt brzy, pokud se nevrátí do cely.
No jo, bohužel je to tak, Iveta si sama ubližuje nejvíc, stejně čuju, že se zas podřeže - pokolikátý už? a proto je pro ni nejlepší ta cela a dohled, ale jelikož utekla chlastat do Itálie, skončí to zle, hupsne z útesu nebo tak něco, a bude finito.
Docela hodně výborných muzikantů bralo drogy. Presly,Jackoson, Koben,Janice Joplin.Umřeli mladí, nezvládali svoji slávu, svůj soukromí život. Uváděla jsem i MM a Dianu, která trpěla bulimií. Všichni mají jednu společnou vlastnost a to senzibilita a malá odolnost vůči stresu. Můžou to být skvělí lidé, ale hladina hormonů je jiná a vše více prožívají a se zklamáním se samozřejmě hůře vyrovnávají. Jen hkloupý člověk je odsuzuje a uchyluje se k cynismu a urážení.
nebo jakýkoliv závislý člověk totiž vždycky !!!! hází vinu na někoho jiného. Vždycky !!! Stydí se za svojí závislost a proto to je chudák a ostatní se mu buď smějí,nebo nadávají atd... důvod se najde.
Další otázka jak se s tím popere dál,ale to už je o něčem jiném.
ona je podpora třeba,ale láska sama nezmůže vůbec nic.Musí mít lékaře,odborníky a hlavně musí chtít sama.A dodržovat co jí řeknou.Není to jednoduchý,ale jde to.