Soukup se obul do Písařovicové: Ona si nabrnkla Brzobohatýho, který… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Soukup se obul do Písařovicové: Ona si nabrnkla Brzobohatýho, který…

Jaromír Soukup (53) ve svém pořadu VIP svět Speciál rozebírá kde koho a rozhodně se nebojí říct naplno svůj názor. Tentokrát se obul do moderátorky Daniely Písařovicové (43) a jejího partnera Ondřeje Gregora Brzobohatého (39).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

AHel
06. 10. 2022 16:44

fakt primitiv....

zdrclamrdka
05. 10. 2022 11:48

My v domově důchodců fandíme Agátce, že chce mít děti je chvályhodné, některé VIP rajdy raději chovají psíky.

Uživatel_5357732
04. 10. 2022 15:48

Vážně si všichni myslí, že jim to nevyjde? Třeba ano, on už je dost starý a bude si vážit mladší ženy, a ona byla tolikrát zklamaná, bude si vážit jeho nezištné lásky. Jen ať do toho netahá mámu a sestru. To by byl její konec, jako vždy.

Marta Kubíková
04. 10. 2022 13:48

Soukup ať se laskavě do nikoho neobouvá, zrovna on, který vlezl na ojeté kolo.
Bylo by fajn, kdyby se našel nějaký odvážný ranař, který by se navážel do trapných počinů jeho a Agáty. A že by bylo při jejich ptákovinách stále z čeho čerpat.

fany22
04. 10. 2022 18:04

Jeho trapným počinům se směje celý svět. Jen on, sebestředný Brouk Pytlík, to nevidí. A místo toho, aby se snažil zkultivovat vulgární a primitivní Agátu, klesá na její úroveň. Ti dva se fakt hledali.

Vlasta Chourová
04. 10. 2022 18:36

fany22, nikdo se mu nesměje, je to chytrý chlap a jeho kritika politiků, je nejen vtipná, ale i pravdivá! A přesto k němu do jeho politických pořadů ti mamlasové lezou!!! Pouze vy zde v bulváru ho pomlouváte, víte ale všichni prdlajs, protože věříte a hltáte každou větu, kterou bulvár vyplyvne

rydlo
04. 10. 2022 19:12

Možná je to chytrý chlap, ale že vlezl na něco takového, jako je Agáta, mu na „chytrosti” dost ubralo. A určitě se mu lidi nesmějí jen proto, že hltají každou větu, kterou bulvár vyplivne, ale on se totiž zesměšňuje sám, třeba vztahem s Agátou a především tím svým připitomělým pořadem „Agáta Jaromíra Soukupa”, kde oba dávají najevo tu svou „chytrost” a inteligenci. Snad v tom pořadu dbá Agáta na radu maminky a mluví dost „pravopisně”. No, co by Soukup neudělal pro své zviditelnění, když v jeho TV na pořady jednoho muže už se málokdo dívá, tak se snaží získat diváky přes Agátu.

Vlasta Chourová
04. 10. 2022 20:49

rydlo , Jste na omylu s Agátou, ve skutečnosti je úplně jiná, než ji bulvár představuje. Ano, udělala si to sama, když se chtěla tenkrát po soutěži Miss lišit. Prostě si vybrala "rebelku" a tak se prezentovala. Je to skvělá máma, umí si sama vydělat dost peněz, je chytrá. Sami si to můžete najít na internetu , jaké má vzdělání .... cituji : Agáta Hanychová studovala tři roky italsko-české gymnázium, poté přestoupila na Střední odbornou školu umění a managementu (ŠUM Praha), kde studovala obory fotografie, produkce, režie, kamera. Poté Agáta Hanychová vystudovala externě Slezskou universitu – tvůrčí fotografi, atd.
No a ještě, že je splachovací, protože by musela hodně svých pomlouvačů žalovat. Mluvíte o ní hnusně, nechápu! Ano měla dítě s Dopitou, ale opustila ho, protože jí byl nevěrný a to víckrát, jak i on později v médiích přiznal. Manželství s Prachařem nedopadlo a co je na tom tak divného, že si pak hledala jiné muže, takových žen je, které nechtějí zůstat samy! Od jejich rozvodu měl o hodně víc žen, než ona mužů. To až teď seká dobrotu, co žije s tou mladou herečkou. Ale to je pro vás normální? Jen proto, že je to chlap, trochu sprosté, ne!!! Nechte ji pro boha na pokoji, a jiné lidi taky.
A než bude někdo tvrdit, že jsem příbuzný, tak fakt nejsem. Agátu osobně neznám, a nikoho z její rodiny, ale znám více lidí, kteří zase znají ji a vím od nich, jaká je doopravdy. A taky znám lidi z jejího bydliště a nikdo o ní špatně fakt nemluví! Věřte, nebo nevěřte, ale je to tak.

fany22
04. 10. 2022 20:08

Vyplyvne? Tím jste to zabila. A on ty věty snad nevyslovil? Rozhodně nebudu marnit svůj čas vyhledáváním rozhovorů do sebe zahleděného pana Soukupa s politiky. Ať už jim leze do pozadí nebo je naopak zesměšňuje. To nebylo tématem. Ale co předvádí s Agátou, před tím skoro není úniku. A tady jsem pár pořadů, nebo aspoň částí, viděla. A to snad vnímáte i Vy, že se oba trapně strefují do lidí na úrovni, vzdělaných, inteligentních, dlouhodobě úspěšných. Dokonce jim i nadávají. A to k smíchu vážně je. A věřte, že nejen v Aha.
A Soukup má vzdělání, je sportovec, ví něco i o vaření. A přesto to nestačí. Postavit si pořad na předvádění se s Agátou a na sledování : co zase o nás napsali, a na pomlouvání jiných, to je tedy opravdu úroveň.

Vlasta Chourová
04. 10. 2022 20:56

fany, ano hrubka se vloudila, přiznávám a moc se stydím Bohužel mne to praštilo do očí, až když jsem to odklikl. Jo a nevím, proč mne považujete za ženu?

hejhej
04. 10. 2022 21:12

Marta Kubíková:
Magor Soukup už neví, čím zaujmout, tak se snížil k trapným komentářům. TV Barrandov bude mít velmi nízkou sledovanost - není se na co dívat, stačí si přečíst program. Stále dokola Musil se starými pořady, stejně jako nějaké soudní síně a pak trapný Soukup několkrát denně.

libusa
29. 03. 2023 17:22

Kdyby neopakoval Musila,mohl by to zabalit ,KOKTA.

hejhej
04. 10. 2022 13:43

Stárnoucí Soukup by se měl starat především o kačeří pysk Hanychovou. Ta měla v posteli na střídačku mnoho chlapů a nyní se s ní Soukup ve svté trapné televizi předvádí . Oba jsou nesmírně hloupí . Nesledují Barrandov, ale při přepínání občas vyskočí ti dva zoufalci Soukup - Hanychová, stejně jako v nějakých trapných časopisech na titlních stranách. Takoví ubožáci tady ještě nebyli.

robin5
04. 10. 2022 12:31

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

DWEI
04. 10. 2022 12:11

Tv Barrandov zásadně nepouštíme a plky Jaromíra Soukupa nám jsou fuk. Nejlépe by Soukup udělal, kdyby se staral sám o sebe Ty 2 grácie (Aguš se starou Žílou) mu brzy ukážou zač je toho loket

AliAlice
04. 10. 2022 16:09

DWEI...taky to tak vidím ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.