Tajemství v královské rodině? Záhadná podoba malé Lilibet s... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tajemství v královské rodině? Záhadná podoba malé Lilibet s...

Jen co Lilibet trošku vyrostla, zbarvily se jí vlásky do zrzava! Přesto to není jen princ Harry (37), komu je z královské rodiny nápadně podobná! Nejvíce společných rysů má totiž se samotnou královnou!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

nemocna
19. 06. 2022 00:12

To je ale blbost jak to mohl v redakci někdo napsat že malá je podobná na královnu? jak by mohla když s královskou rodinou nic nemá, je podobná jedině po tátovi Harrymu a on po konákovi co se staral o koně v královských službách za kterým chodila na jízdy Diana, Harry i malá je jako by vypadli z jeho genů podobou i rezavými vlasy

borka30
18. 06. 2022 13:08

Viliam s Kate děti běžně světu ukazují. Tito dva je schovávají.

Dianthos
18. 06. 2022 10:28

Netuším, kdo je paní Mollardová, která se vyjadřuje k rodině Harryho. Ale mýlí se.
Jméno dítěte jim nezajistí užívání "značky Sussexu". Ani nemůže být pojítkem s královským palácem.
Kolik se asi v příštích letech narodí malých Lilibet, když bezduché davy kopírují známé osobnosti? Všechny budou mít pojítko s královským palácem?
Pojítko mají dané geneticky a upevněné, nebo narušené vztahy s rodinou. Šlechtický titul Harrymu nikdo brát nebude. On a jeho děti jsou nástupci britského trůnu.
Navíc je královským jistě milejší, že používají své osobité jméno Sussex, než aby vystupovali pod rodovým jménem Mountbatten-Windsor. ;-)
Jménem mohla chtít Meghan, ve své americké prostoduchosti, udělat radost královně. Nebo naopak se jí a královské rodině za něco pomstít, zvítězit nad nimi. Ukázat světu, že ta holčička (možná černá) je vnučka světem milované královny. To záleží jenom na tom, jaký má Meghan ve skutečnosti vztah ke královně. A to se nikdy nedozvíme.

Dianthos
18. 06. 2022 10:55

Tak paní Mollardová je jakási, zřejmě samozvaná, australská "expertka" na královskou rodinu. I jiný její výrok ukazuje, jak je mimo.
„Dokážete si představit, co by se dělo, kdyby jim to neposvětila? Šli by si stěžovat k Oprah..."
Kdyby jim řekla, že je to jméno příliš osobní a nechce, aby ho používaly tisíce holčiček po celém světě, jejichž rodiče je budou kopírovat, tak by se nestalo nic.
Meghan a Harry si nikdy nemohou stěžovat na královnu, tím by se pohřbili.

borka30
17. 06. 2022 18:17

Nepřipadá mi na královnu podobná, Jediná fotka nic neřeší.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.