Na snídani, nebo jako dezert: Rýžové lívance s povidly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Na snídani, nebo jako dezert: Rýžové lívance s povidly

POTŘEBUJETE: 160 g rýžové mouky Pernerka 160 g bílého jogurtu 30 g vanilkového cukru 10 g prášku do pečiva 3 vejce máslo na vymazání lívanečníku povidla
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.