Prachy z Bertramky nedávají Dominice spát: Osudový krok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Prachy z Bertramky nedávají Dominice spát: Osudový krok!

Už delší dobu mluví Dominika Gottová (48) o tom, že začne usilovat o dědictví po otci Karlu Gottovi (†80). Teď ale ukázala, že to myslí skutečně vážně a nejde jen o plytká slova.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
21. 02. 2022 21:48

borka30 : Ale to já vím, že Ivana si poradí – vždyť s Karlem si také poradila, že.. Dominiku osobně neznám a pro ženskú, jako seš ty, je pak těžké pochopit, že by někdo bez bočných úmyslú a vyhlídek na nějaký výdělek byl v tomhle na její straně – když z toho nebude mít nic dobrého, jenom ztracený čas.. To je fakt nemožné pochopit pro takové podržtašky Ivany, co nic neudělají zdarma. A víš proč ? Protože jim nefunguje svědomí a chybí smysl pro spravedlnost. Prudíte zde nechutné patoky – pomlouvání a lež. Ale, jak říkám – všechno do času..

borka30
21. 02. 2022 23:33

lekno- zalez a věnuj se jiné činnosti.

lekno
21. 02. 2022 23:50

borka30 : A ty nezalez, seď tady do rána a kydej ! Jiná činnost není pro tebe – tohle tě naplňuje vrcholním blahem – podržtaško. Tak do toho – ještě neodbila ani púlnoční hodina !

pisalek
22. 02. 2022 00:35

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kosodrevinka
21. 02. 2022 16:52

Držím Dominike palce, aby uspela, pretože má nárok na SVÉ dedictví,

Cnostná pani vdova Ivanka, obyčajná zlatokopka, cnostná vdova Formanová jej uvoľnila miesto, dovtedy Ivanka kružila v Amerike okolo Douglasa, Formanka okolo Gotta,
Pak miesto obsadila Ivana a Formanka odletela do Ameriky krúžiť okolo formana a dostala ho, Ivana Gotta,
Ďalšia cnostná vdova vznešená Menzelova a vendula svobodová, krúžili okolo a zdedili haldy penez, BEZPRACNE, Svoboda Gott menz.zemreli, vdovy jen na to čekali, zadna láska...
sa tu navážajú do Dominiky, Ivana s jej matkou vládli na Bertramke, to každý vie, Gott Ivaninej matke radšej kúpil nehnuteľnosť, aby odišla z domu, a tu závidia pokoj pre Domi­nik.mat­ku..o­tras,
Dominike dedičstvo PRÁVOM PATRÍ, nemala ani potuchy,koľko jej otec vlastní majetku, co to je 6 miliónov, t.j.jen 200 tisíc eur...obelhali ju hnusne

lekno
21. 02. 2022 17:40

Kosodrevinka : Tak je.. ZÁVIDÍ sa okrem iného ešte aj ten pokoj pre matku Dominiky a navážajú sa do nej.. Pritom je skutočne verejne známe, jak žena so svokrou vládli v tej vile.. Podľa toho aj dopadla "právna fraška" s dedičstvom..

Alva
21. 02. 2022 16:44

Že se tím zaobíráte, je to trapné, viz. lekno.

lekno
21. 02. 2022 17:45

Alva : Zato vy se tím nezaobíráte a k dané témě jste se nikdy nevyjádřila, že ? Neboť když ano - jste se tím zaobírala a tudíž jste proto zústala kompletně trapná /viz vaše logika/..

Baldedash
21. 02. 2022 16:36

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
21. 02. 2022 17:47

Balde***h - Zatím.. Ale sranda je, jak vadí zdejším podržtaškám, když se vytáhne realita - ta pravda o "spravedlivém" dělení dědictví po KG..

lekno
21. 02. 2022 16:31

Myslím, že tí, čo tu v diskusiach obhajujú Ivanu ohľadom témy – „Ako Dominika prišla o dedičstvo..“ - oni dobre vedia, že bola jeho najstaršia dcéra zmanipulovaná a pod nátlakom. Ale budú ako pokazený zaseknutý gramofón v kuse omielať iba hnusné kydy na Dominiku a špinením jej osoby kryť túto machináciu. Robia to sústavne – vyroja sa ako sršne a posmešná vulgarita + lož je ich znakom. Ešte pritom stihnú nakydať na každého, kto má iný názor.. Reagujú ako platený manipulátor - troll. Lebo pravdivé fakty ani zákonné právo dcéry na spravodlivý dedičský podiel po otcovi - ich nezaujímajú.. Aj žiak v ZŠ na 2. stupni by po oboznámení sa s faktami v tejto veci pochopil, ako Dominika rafinovanou manipuláciou prišla o svoj zákonitý obrovský dedičský podiel po otcovi + o ďalší hnuteľný majetok. A pokiaľ sa tu nájde niekto prostoduchý, kto si fakt myslí, že to bolo spravodlivé delenie a pre neho pojem „právne ošetrené“ znamená vždy – „právne zákonne spravodlivo ošetrené“ – tomu sedí v hlave na mozgu asi pani vdova, a tá záťaž sposobuje jeho nefunkčnosť.. Ktorý milujúci otec pred smrťou rýchlosťou blesku DOBROVOĽNE prepisuje skoro celý svoj majetok iba na manželku a jej matku ? Nie je to práve bežný postup v skutočných rodinách. Jasný cieľ – aby ten majetok nemohol byť po skone otca predmetom dedičského konania a nemali z neho d. podiely jeho dcéry. Prepisom sa stal výlučným vlastníctvom Ivany + nejakú časť dostala aj jeho svokra.. Osoba, ktorá nepatrí k zákonitým dedičom - Blana K. : tá si to zrejme najviac „zaslúžila“ ! Toto je najviac „ÚSMEVNÉ“ z celej tej „právnej frašky“..

stoneman003
21. 02. 2022 17:01

travina
21. 02. 2022 19:15

lekno ...pokažený a zaseknutý gramofon jste bohužel vy, když pořád jen melete o spravedlnosti pro ubohou, příšernou, alkoholickou trosku, nezdárnou dceru K.Gotta. Jste už trapná a vy ostatní, co melete to stejné taky. Akorát si to nedovedete ve svém mozečku srovnat. A co kdybyste založili na chudinečku Dominičku konto? Abyste na ni vybrali korunky a pomohli jí a tomu jejímu šílenci, ať mají zase co pít a rozfrovávat to, jak to dělají už spoustu let.

lekno
21. 02. 2022 22:10

travina : Zase se trapností ohání jedna z podržtašek Ivany.. Jak vidím, jste alergická na slovíčko „spravedlnost“ . Se vúbec nedivím – co jiného čekat od takové pomlouvačky.. Já nemusím zakládat konto Dominice, to by měla spíše založit vdova i s její matkou – osoby, které dnes vlastní majetek, který měl púvodně být dělen stejným dílem 4 dceram KG.. Kdyby měli ty 2 osoby funkční srdce, dávno by to udělali.. Čekat od nich nějakou skutečnou nezištnou a hlavně nevypočítavou pomoc pro Dominiku – je utopie. Rovnaká, jako je čekat od podržtašek Ivany nějakou lidskost..

travina
22. 02. 2022 05:13

Lekno .. vy jste zase podržtaška Dominiky a to asi pouze z leknutí Musíte být morálně opravdu na "výši", když se stále takové trosky, jako je Dominika zastáváte! Svůj k svému, že! Gott věděl dobře, co dělá, když nedopustil, aby se ještě více milionů rozprášilo vniveč, v alkoholových a drogových výparech! Buďte už zticha s těma vašema kecama a taky si ujednoťte jakou řečí píšete, jste fakt směšná a hloupá!!!! Co je vám proboha do toho, kdo a kolik zdědil????? Píšete tady slohovky jako blázen, takže honem, honem zase něco vyploďte, už máte zpoždění

lekno
22. 02. 2022 10:05

travina : Vy jste si nasadili na mne ranní budíček ? Síla - jaký zájem hned časně zrána si plivnout.. .. No, jen se posmívejte, pomlouvejte Dominiku a lidi, kteří ji zde nešpiní.. Jednou se vám za to třeba tlama zasekne – karma je zdarma.. Myslíte, že zde budete žít věčně ? Ubohá travina – podržtaška prodejná, která se svou češtinou nedokáže ani používat vlastní slova ze své bídné hlavy. Tudíž se uchyluje papouškovat slova po mně.. A nestarejte se, jaký jazyk budu používat. Když nerozumíte – nemusíte číst. Duševní troska jste vy.

jardavozembouch
21. 02. 2022 15:26

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hejhej
21. 02. 2022 15:11

Dědické řízení neprobíhá v bulváru. K.G. nebyl hloupý a jednal podle práva. Dominika dostala až moc, vč, její matky, kterou K:G. nemusel vůbec podporovat. Dominika všechno např. byt, auto prošustrovala s tím svým vyžírkou . I na pohřeb jí přílet musela Ivana zaplatit. Dominika je líná, nic neumí a jenom čeká, až jí " někdo" dá peníze, poplatí dluhy a ona se živí jenom psaním trapných a hloupých informací do bulváru.

lekno
21. 02. 2022 18:25

jardavozembouch, hejhej : Vaše příspěvky zde jsou ukázková vzorka prostoduchosti. A kdyby vás někde venku potkala bytost z pohádky - paní Spravedlnost - obešla by vás velikým obloukem.. Ona a vy - se k sobě fakt nehodíte, což je nakonec skutečně úsměvné..

-jiricka-
21. 02. 2022 15:06

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.