Prachy z Bertramky nedávají Dominice spát: Osudový krok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Prachy z Bertramky nedávají Dominice spát: Osudový krok!

Už delší dobu mluví Dominika Gottová (48) o tom, že začne usilovat o dědictví po otci Karlu Gottovi (†80). Teď ale ukázala, že to myslí skutečně vážně a nejde jen o plytká slova.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
23. 02. 2022 16:03

Copak, jity ? Nelíbí se, že jsem obrátila vaše „milé“ výrazy na vaší „milou“ rodinku ? Teď vidíte, jaké to je.. Protože od vás je drzé a od všech dalších taky, co zde kydají podobně – házet Dominiku s Timem dokopy s těžkými alkoholiky a narkomany. To oni nejsou. Pokud si ale fakt myslíte, že jsou – pak neznáte reálně skutečné projevy takových osob. Si nastudujte třeba.. Vy múžete pomlouvat, ale když si já udělám srandu a vrátím váš kyd tam, odkud vyšel – nafouknete se jako urazená žába ! Vy múžete kydat na cizí manželé , jak je libo, co ? Ale na vás a vaší rodinu - ani jedno kritické slovíčko nikdo nesmí vypustit.. A nenávist, co jste stihla ještě na mne hodit – si raději odstraňte ze sebe. Cítit ji z vašich slov dost silně.. Ty dva vám nic neudělali, ale vy na nich kydáte špínu. Hanba vám všem, co jako prodejné podržtašky v kuse pomlouváte Dominiku s Timem.

jity
23. 02. 2022 16:42

Ano kydat můžete jen vy. Můj názor je, že dva poměrně ještě mladí zdraví lidé se snad mohou uživit. Vážit si věcí co dostanou a ne ztratit drahé auto. Také bych to asi řešila jinak, kdyby si dárků ode mne nevážili, ale jejich věc. Nemusí nás tím bulvár otravovat a vy jim můžete něco přispět, když je vám jich líto.

lekno
23. 02. 2022 21:25

jity : Jaké „ano“ ? Já jsem nepsala, že zde múžu kydat.. To vy a podobní vám jste se teď předvedli jako hejno supú – nedá se s vámi rozumně diskutovat. Jenom kydat a kydat na ty dva – nic jiného z vás nevyjde. A samozřejme kydnout též na diskutující, kteří ty dva tak hnusně nepomlouvají. Dle mne jste vy a vám podobní - obhájci podlé zlodějiny.. To je zase múj názor na rafinovanou machinaci, kterou DG přišla o obrovský dědický podíl, na který měla púvodně ze zákona své právo jako dcera.

jity
24. 02. 2022 12:04

Ano urážet a opovrhovat diskutujícími můžete vy, obhajovat lenochy také. Každý si snad může se svým majetkem naložit jak chce. Něco jiného je dědictví, tam už je to podle zákona, ale za života je to každého věc. Vám je do mne i do toho h...

lekno
24. 02. 2022 15:47

jity : Jestli zde někdo v diskusích uráží a pomlouvá, tak jste to vy.. Dalo by se hezky srovnat na počtě odpracovaných let těch manželú v porovnání s vdovou, kdo má kolik odpracováno.. Jestli Timo se svou hudební minulostí a Dominika se svými léty, kdy pracovala ve více profesích – nebo paní vdova s její nedlouhou odpracovanou dobou. Do toho se nezapočítáva čas, kdy vdova dělala domácí paní u KG s množstvím služek. Nebo kdy dělala "přítelkyni" pro herce MD - tohle právně totiž už nepatří do pojmu pracovný čas.
Děláte s Tima a Dominiky lenochy, příživníky.. Přitom stačí znát něco ze života všech těch 3 osob a rozumnému člověku je jasné, kdo se hodí spíše do této skupiny..

lekno
24. 02. 2022 16:00

jity : Dominika byla obrána o svúj veliký dědický podíl. Majetek, který měl patřit ji a též jejím sestrám, dnes vlastní vdova Ivana + její matka.. Když si Karel nadělal děti, jeho morální povinností bylo se postarat, aby byl majetek spravedlivě rozdělen po jeho skonu. Ne – že skoro všechno dostali vdova s její matkou. To mi nepřijde jako od milujícího otce. Tak nějak se chovají někdy podpantofláci manželek.. Když dle vás bylo rozdělení majetku spravedlivé – dle mne jste podržtaška vdovy. A to není urážka z mé strany, ale reálné konstatování na základě vašich reakcií zde. Pak - další specialitka, kterou disponujete - špinit zákeřně diskutující, kteří nejsou podržtašky vdovy. Melete a melete špínu na nich jako biorobot s ovládaním na dálku..
Ještě něco : Já diskutujícími neopovrhuju, nemám v povaze lidmi opovrhovat. Když mně ale někdo moc naštve, chci mít od něho spíše klid a dám mu to obvykle vědět. Neboť je dost nepříjemné s takým diskutovat. To je vše. A už mi je odporné diskutovat i s vámi, proto končím. Krákorejte si dál své pomluvy. Jednou zato taky schytáte, co si zasloužíte..

majke79
22. 02. 2022 08:53

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kosodrevinka
22. 02. 2022 05:31

Normálne mám pocit...že Ivana má ,,své platené mluvčí" na nete, ktoré číhají...
Zakladají falešné nicky, aby Ivana vyšla jako starostlivá ženuška, ktoré se krivdí,

Gott byl zmanipulovaný jako první..aby mohol v pokoji odejít a nemel stres, čo mu zbývalo, a ješte ten film..MUSEL točiť ješte pred smrtí, FILM O UMÍRANÍ MISTRA, otras, otras, točiť o svojom vlastnom umíraní... HRUZA

Určite zdravý, by zaridil nejakú rentu pre Domi aj Luciu, tantiemy a podobne, len z úrokov kolik penez jde,

Domi je jaká je, nemá to lehke, je sama, timo nemuže za to, že má tu hnusnu chorobu, od léku pribral, by ste skúsili,čo to je...,
Že Domi nedelá, ale snažila se,dle mne má taky nejaký problém, Gott to vedel, preto pomáhal, no a? Je NORMÁLNE pomáhať deťom, dárky...no a? Vlastnej dcére...Proč ne? Snáď nebylo z čeho?

Mama vysoký vek, žiadna opora, preto Ivana mala už dávno zařídit, aby niečo dostávala,obe! hlavne,že ona si prilepšila, CIZÍ penízky, čo ona a její matka za sveho života dokázali?
Nic, meli lepší prehľad o gottovych penezich ,jak on sám...

Posledné roky bol Gott jako nesvepravna osoba, to se ví...

A ješte s filmem jezdí na Slovensko, Špatová veľká umelkyňa, zacítili penízky,

Dopredu scénař pripravený...roky dopredu, obe s matkou, mladé a zdravé, ho donútili přepsat majetok a ješte filmovali jeho trápení, hnus,

Neverím, že zdravý Gott, by toto udelal.

pisalek
22. 02. 2022 08:33

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Uživatel_5457057
22. 02. 2022 09:42

Kosodrevinka ...jsi další magor, obhájkyně Dominiky. Ano, nicky se tu množí, jako houby po dešti, ale původce - ta první houba, která práší ty blbé výtrusy je -bello- Akorát by mne zajímalo, které z těch "najednou" nových nicků jsou její Bello a je velmi nápadné, že když se objeví nové nicky, tak vy jste "jako zalezlá" Bože vy jste tady fakt cvoci, napište román, alespoň se nad vaší blbostí bude smát více lidí, pokud by si vůbec někdo knihu plnou takových výmyslů koupil Jste opravdu k smíchu- všechny, kteří stále házíte na K.G. a jeho ženu tu špínu. a POZOR ... vztekejte se opatrně, mohla by vám prasknout žilka!!!!

lekno
22. 02. 2022 10:30

Uživatel_5457057 : Nevíte vymyslet nic originálnějšího, než - prasknutá žilka ? To je už tak otřepané.. A myšlenka o tom, jak si zde bello množí nicky - múže skutečně pocházet jenom z nemocné hlavy.. Místo toho, aby jste se zamyslel nad faktama, se zmúžete jenom na posměch a pomlouvání Dominiky i lidí, kteří ji zde tolik nešpiní. Další podržtaška vdovy..

Uživatel_5457057
22. 02. 2022 11:49

lekno, vy fantasírujete už jenom z toho vašeho blbého nicku Někde jste spadla na hlavičku a lekla se, co to s vámi udělá. Jo jo, udělalo ... změknul vám mozek a dala jste se na stranu zhýralých, zdrogovaných a alkoholových nemakačenků A dokdy tady budete stále vypisovat pořád to stejné??? Odpovím vám .. do té doby, kdy vám ta žilka opravdu vzteky praskne Doufám, že ale ještě několik měsíců vydržíte, ty vaše slohovky byste si ale měla ofotit a pak jen vždy nějakou vyplivniut do diskuze. Stejně se pořád opakujete. Tak a pište, pište, nezanedbávejte nás.

Uživatel_5457057
22. 02. 2022 11:56

Lekno ... ještě dodatek. Krásně jste se prozradila!!! Já jsem psal Kosodrevince .. ale odpověděla jste mi VY jako "lekno". Zapomněla jste si přehodit nick!!!!! A ta slovenština u nicku Kosodrevinka je taky jasná. Už jste psala několikrát i ve slovenštině a pak zase jinde v češtině. Takže jste akorát podvodnice, tak raději už někam zalezte a držte hubu a krok!

lekno
22. 02. 2022 20:20

Uživatel_5457057 : Jste tak omezený tvor.. Co myslíte, že odpovím jenom tomu, kdo napíše mně ? Píšu si zde – komu chci a kdy chci. Nemusí to být vždy akorát osoba, která reagovala na múj příspěvek. Nejsem Kosodrevinka. Nepište mi, když mně máte za podvodnici – nejsem na vás zvědavá, jste mi odporný. Co kydáte ještě i na múj nick ? Když nevíte, co znamená – zalezte a mlčte. Myslíte, že ten váš je úchvatnej ? Už jsem někdy v minulosti uvedla, že mám jenom jeden nick – tenhle, který se vám nelíbí. Pokud mi nevěříte, váš problém. Nikomu nepřikazuji, aby četl mé příspěvky. Psát si zde budu, dokdy já uznám za vhodné – ne vy. Primitive..

lekno
22. 02. 2022 21:07

Uživatel_5457057 : Ještě dodatek.. Váš kec o prasknuté žílce jste neadresoval jenom Kosodrevince. Si přečtěte ten váš výplod.. Proto jsem reagovala. K smíchu jste vy, když dle vás pravdivé fakta o tom, jak Dominika přišla o své dědictví – považujete za házení špíny na KG a jeho ženu.
Jsou 2 možnosti - Nefunguje vám mozek, jak by měl a proto nevidíte pod pokličku.. Aneb – Vidíte dobře, ale jste pokrytec bez svědomí. Vyberte si..

-jiricka-
22. 02. 2022 12:06

pisalek
22. 02. 2022 00:40

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
21. 02. 2022 23:00

lena40 : Nepravda.. Majetek od KG po jeho skonu spadá pod české právo a do dědického řízení.. Nebylo to jen na něm, co se on rozhodne s majetkem udělat. Protože měl potomky a ty mají ze zákona právo dědit.. Že před skonem přepsal skoro všechen hnutelný majetek na Ivanu a její matku – to udělal. Ale jak vidím, vy by jste schvalovala i to, kdyby ješte stihl přepsat i všechny peníze z účtú a vúbec úplně všechno, co mělo nějakou hodnotu – na jeho manželku. A pak by 4 dětem už nezbylo vúbec nic – jako sirotkúm bezdomovcúm. „Hezké“ od vás. Další podržtaška nelidská..

lena40
22. 02. 2022 00:33

Přesně – jeho majetek který měl v době smrti. A protože za života většinu svého majetku převedu na Ivanu, tak může být Dominika ráda, že dostala alespoň těch 6 milionů. Mimochodem náš právní řád uznává i vydědění a k tomu mohu klidně přistoupit. Důvod " Trvale vede nezřízený život“ by prošel naprosto bez problémů u té alkoholičky. A ano, schvaluji to. Ta alkoholička a požíračka prášků by to stejně pro prochlastala.

hejhej
22. 02. 2022 08:40

lena40:
Dominika tak otce milovala, že mu ani nedala vědět, že se vdává

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.