Kloubková se rve o místo ve zprávách jako lev: Co všechno si už nechala vylepšit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kloubková se rve o místo ve zprávách jako lev: Co všechno si už nechala vylepšit?

Kristina Kloubková se svěřila do péče kliniky estetické medicíny.
Kristina Kloubková se svěřila do péče kliniky estetické medicíny. (Petra Clinic)

Před dvěma lety se Kristině Kloubkové narodila císařským řezem  dcera Jasmínka. Jako tanečnice už v šestinedělí řešila, co bude dělat se zvětšeným bříškem…

Po dvou letech se jí, jak sama říká, zcela nepodařilo vrátit svou postavu do předporodního stavu, a tak v nejčernějších představách přemýšlela i nad plastickou operací, kterou si ale vždy rozmyslela. Nyní se rozhodla zvolit mnohem šetrnější metodu a podstoupila kryoradiolipolýzu.

„Každá maminka, která musela rodit císařem, mi asi dá za pravdu, že nechat si dobrovolně břicho rozřezat znovu, udělá asi jen blázen,“ vysvětlila Kristina Kloubková důvod, proč se zatím neodhodlala pod skalpel. Pak ale potkala majitelku kliniky estetické medicíny a sjednala si s ní schůzku. Slovo dalo slovo a Kristina měla domluvený termín.

Přes přece jen drobné obavy se nakonec Kristina naprosto uvolnila a užila si proceduru na revitalizaci pleti. „Tady jsem se konečně zastavila a věnovala se po dlouhé době sama sobě,“ přiznala Kristina, která dosud žádný omlazovací zákrok nepodstoupila. Teď je prý spokojená. „Jak se cítím a vypadám, je mimo jiné důležité i pro moji práci. Takže jsem vlastně spojila příjemné s užitečným,“ uzavřela Kloubková, která má zase krásně ploché bříško.

Co je kryoradiolipolýza?

Kryoradiolipolýza je kombinací radiofrekvenční vlny a liposukce zmražením. Díky kombinaci těchto dvou metod je ošetření dříve viditelné a není tudíž potřeba podstoupit tolik ošetření, jako u jednotlivých metod. Anti-aging LPG zase výrazně omladí, zahustí a zavodní pokožku, zvednou se kontury obličeje a vyhladí se vrásky.





Přečtěte si
trhnisinadledvinkou
18. 8. 2014 • 11:59

doufám, že vyhraje.... kouká se na ní líp než na borhyovou

trhnisinadledvinkou
18. 8. 2014 • 11:59

dandova
18. 8. 2014 • 07:52

Prostě si dopřála rozmazlovačku, to není nic umělého.

dandova
18. 8. 2014 • 07:51

1pravda1
17. 8. 2014 • 09:07

Na rozdíl od liposukce, se vyplavený tuk zmrazováním uloží jinde!!! Opravdu nezmizí ani nemůže, takové kapacity tělo nemá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.