Casanova Lábus: Polibky a doteky s novou blondýnkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Casanova Lábus: Polibky a doteky s novou blondýnkou!

Lábus s letitou přítelkyní.
Lábus s letitou přítelkyní. (Foto Aha! – Martin Hurda)

Na slavnostní premiéru filmu Tři bratři vyvedl jeden z hlavních hrdinů Vojtěch Dyk (29) nejen matku svého syna Aloise (1), herečku Tatianu Vilhelmovou (36), ale také svého tatínka Radko Pytlíka (85) a maminku Věru (62). Ti si s »dětmi« pořádně zapařil!

Maminka je majitelkou renomovaného pražského nakladatelství a Vojtův tatínek je známý literární historik a člověk, který ví úplně vše o duchovním otci dobrého vojáka Švejka, spisovateli Jaroslavu Haškovi. Zpočátku měl jen pramalou radost z toho, co jeho syn dělá, a vždy patřil k jeho velkým kritikům.

Z opery sešlo

„Když se mi něco nezdálo, tak jsem to Vojtovi hned řekl. Šlo mi o to, aby když už něco dělá, tak aby to bylo umělecky čisté,“ prozradil deníku Aha! dnes už hrdý otec. „Vždy jsem ho viděl jako operního pěvce a velmi mě mrzelo, když najednou vstoupil do skupiny Nightwork. To nebylo to, k čemu jsem ho vedl,“ postěžoval si. „Dneska už je to jinak, Vojta umělecky vyspěl a musím ho uznat jako umělce,“ pochválil veřejně otec syna.

Lojzík je poklad
A co říká Radko Pytlík na vnuka Lojzíka? „To je náš malý poklad a opravdu se povedl. Aby taky ne! Všichni říkají, že je celý po mně. Počítám s tím, že z něj bude jednou herec,“ rozněžnil se dědeček. „Jsem rád za to, jakou dívku si můj syn přivedl domů. Lepší bych mu přát nemohl a přeji jim další děťátka,“ pochválil snachu obávaný literární kritik. Vladyka neuhlídal opilce Kaisera
Po dlouhé době se na veřejnosti objevil také herec Miroslav Vladyka (54), který většinu večera dělal opatrovníka Oldřichu Kaiserovi (59). Hlídal, aby se neopil, ale neuhlídal! Herec zapíjel pivo vínem a na závěr bujarého večírku si ještě koupil flašku tvrdého alkoholu ve večerce.

Casanova Lábus: Polibky s blondýnkou!
Překvapivě se odvázal také Kaiserův parťák Jiří Lábus (64). Celý večer vrkal s pohlednou blondýnkou, dokonce došlo i na důvěrné dotyky a polibky. „Je to má letitá přítelkyně, ale zároveň manželka jednoho z mých kolegů,“ odvětil na dotaz Aha! Lábus. Kdo to je, ale neprozradil.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.