Langmannová je nejodvážnější! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Langmannová je nejodvážnější!

Renata Langmannová se odvážných modelů nebojí.
Renata Langmannová se odvážných modelů nebojí. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Renata Langmannová (20) stydlivostí rozhodně netrpí! Česká Miss 2006, která v současné době září na obálce pánského časopisu Playboy, své svůdné křivky ukázala také na módní přehlídce v Trojském zámečku. Ta se konala v rámci desetiletého výročí útulku v Troji, odkud si za vytrvalou pomoc opuštěným zvířatům odnesla ocenění Marta Kubišová (64).

„Dnes se mi ozval člověk, který mě od prosince hledal na internetu s tím, že je ochoten pomáhat útulku,“ řekla svůj další důvod k radosti deníku Aha! legendární zpěvačka.

Kubišovou teď trápí noční můry ohledně cesty do Ameriky, kam v blízkých dnech odjíždí s divadelním souborem. „Pro mě to bude zápas s mojí osobou, protože jsem kuřák a už po šesti hodinách mám abstinenční příznaky, takže nevím, jak to zvládnu. Čeká nás jedno představení v New Yorku a jedno ve Washingtonu,“ vysvětlila důvody svého desetidenního pobytu ve Státech Kubišová.

Na módní přehlídku butiku Arabella návrhářek Hany Sedláčkové a Heleny Kroftové Leisztner dorazila také manželka expremiéra Stanislava Grosse Šárka. Nejvíce ji, jako většinu osazenstva, pobavila odvážná pánská kolekce.

Na molu měli hosté možnost vidět Zapletalovu Miss ČR Janu Doleželovou nebo přítelkyni Richarda Krajča Martinu Poulíčkovou. Po přehlídce byla nejvíce vyhladovělá Jana Doleželová, která se rautům na rozdíl od jiných modelek úzkostlivě nevyhýbá.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.