Rychtář prý zvolil příšernou metodu k zastrašování Ivetiných přátel: Není divu, že se mu ve snech zjevuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rychtář prý zvolil příšernou metodu k zastrašování Ivetiných přátel: Není divu, že se mu ve snech zjevuje!

Stojí Josef Rychtář za démonickými telefonáty?
Stojí Josef Rychtář za démonickými telefonáty? (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jiří Pitrof, ara)

Určení diagnózy člověka na dálku není příliš spolehlivé a lépe by to jistě zvládli odborníci. Pokud je však pravda, co tvrdí někteří přátelé Ivety Bartošové (†48), měl by si vdovec Josef Rychtář (48) začít pakovat do psychiatrické léčebny!

Kontrolor s urnou a telefonem?

Kontroverzní vdovec Rychtář se již v minulosti přiznal, že monitoroval každý Ivetin pohyb za pomoci kamer a sledovaného telefonního účtu. Proto zřejmě vlastní hodiny záznamů ze šmírování zpěvačky. A nyní, když Iveta Bartošová, zřejmě i pod jeho vlivem, spáchala sebevraždu, sedí říčanský démon nad urnou v Uhříněvsi a kontroluje staré sms zprávy z Ivetina mobilu. Jak jinak si vysvětlit, že důvěrné zprávy vypovídající o pravé povaze vztahu Rychtáře a Bartošové opět obludným způsobem ožily!


Hovory ze záhrobí

"Někdo mi z jejího mobilu volal a pak i psal esemesku. Možná se jistý pán domohl výpisu esemesek. Operátor je schopný mu je poslat i s plným zněním zpráv. Jestli si je teď pročítá a zjišťuje, o čem jsme se s Ivetou bavili, nedivím se, že se nyní se mnou snaží zkontaktovat," prohlásil zdroj webu Super.cz s tím, že není jediným, koho tímto způsobem "kontaktuje Iveta ze záhrobí". Pokud je to pravda, měly by být takové zprávy poskytnuty vyšetřovatelům a došlo tak v posunu stagnujícího vyšetřování Rychtářova podílu na sebevraždě nešťastné pěnice.



Přečtěte si
citsvet
10. 7. 2014 • 22:43

Už by Rychtáře měli konečně zavřít napořád.Ivetka mu dala, v den jeho narozenin,svojí smrt,jako důkaz velké lásky,jak on tvrdí.Je to cvok,nebo tyran,ale v každým případě,by neměl žít ve společnosti lidí.Źít s ním v sousedství,tak se rozhodně stěhuju,neboť rozum by mě nasměřoval na insting sebezáchovy,před smrtí.Ivetku tam držel její dům,s kterého tu nestvůru nemohla dostat.Opsadil majetek,který mu nepatří,když pravý vlastník nežije a proto právně patří její krvy synu Arturovi.

hejhej
10. 7. 2014 • 21:43

setug: Určitě to byl výmysl blbečka Rychtáře, neměl jiné téma , které by nabídl bulváru

xsedmikraska
10. 7. 2014 • 21:35

Já fakt obdivuji silný žaludek Rychtáře. Z jedné strany tvrdí, jak Ivetu miluje, z druhé strany nesplní ani její poslední přání a to, že vše co po ní zůstane patří Arturovi!!!!!

joynkaa
10. 7. 2014 • 19:13

Už se ho někdo zbavte! Kdo se má na tu jeho tlamu hnusnou dívat!!! Iveta měla žít, on měl ch*cípnout! Chcípni trychto!!!!!!

raduzkaxxx
10. 7. 2014 • 17:58

kuna prohlásila, že nechce být v médiích, tak to ztáhli a dohodli se, že vymyslí něco jiného

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.