Rychtář promluvil o hyenismu: Iveta je moje věc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rychtář promluvil o hyenismu: Iveta je moje věc!

Po smrti Bartošové má Rychtář k dispozici dvě telefonní čísla.
Po smrti Bartošové má Rychtář k dispozici dvě telefonní čísla. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jiří Pitrof, ara)

Naposledy ho držela v ruce před 73 dny. Než skočila Iveta Bartošová (†48) pod vlak, nechala telefon doma na stole. Přesto i dva a půl měsíce od její smrti její číslo stále vyzvání. Za Ivetu ho používá vdovec Josef Rychtář (56). A dokonce z něj odepisuje!

Zpěvačka zmizela z tohoto světa, ale její telefon, který prý Pepa za jejího života kontroloval, ne. „Bezprostředně po tragédii jsem odevzdal Ivetin telefon i se SIM kartou policii a zavolal na operátora, že chci posléze číslo zrušit,“ svěřil deníku Aha! vdovec, který si zrušení ale nakonec rozmyslel. „Pak mi došlo, že by někdo mohl chtít číslo zneužít nebo zpeněžit, tak jsem zažádal operátora, jestli si můžu číslo i nadále ponechat. Proto mi poslali novou čistou SIM kartu bez kontaktů,“ vysvětluje Rychtář, proč je zpěvaččino číslo stále funkční.


Kdyby na něj nepřišla SMS od záhadného muže, nikdo by se ani nedozvěděl, že stále funguje. „Číslo je tedy aktivní a osmého července na něj přišla SMS: Ivetko, mám tě rád. Moc mi chybíš, Lukáš. A tak jsem okamžitě odepsal, co to má znamenat, protože určitě celý národ ví, že Iveta zemřela. Přijde mi to jako odporný hyenismus,“ okomentoval Rychtář, proč odepisoval ze zpěvaččina telefonního čísla. Ivetin manžel, který navíc za mobil u telefonní společnosti platil, je přesvědčený, že je zcela normální, že si číslo nechal. „Nevím, proč bych si nemohl nechat telefonní číslo své ženy. Zatím ale nevím, zda ho budu používat. Jak s ním budu nakládat, je ale jen moje osobní věc,“ dodal Rychtář.



Přečtěte si
hejhej
12. 7. 2014 • 19:47

O hyenismu promluvil HYENA Rychtář

hejhej
11. 7. 2014 • 17:37

xsedmikraska: Rychtář je blbec, který nemyslí.

xsedmikraska
11. 7. 2014 • 17:18

Já bych asi dokázala pojmenovat diagnozu Rychtáře , kterého Iveta pořád v spánku navštěvuje a jeho zdravotní stav vypadá jako infarktní. Neříká se tak náhodou tomuhle SVĚDOMÍ? Jen on moc dobře ví, co se odehrálo, co dohnalo Ivetu na koleje. A svědomí je pořádně tvrdá mrška. Hlodá a hlodá a hlodá, nedá spát, neodejde z myšlenek. Rychtář by měl konečně začít konat tak, aby svému svědomí ulevil. Začít tím, že vyklidí dům a předá klíče Arturovi. Omluví se rodině Ivetě za všechna příkoří, která jim učinil. No a pak se může zakopat někde někam, aby ho nebylo vidět a slyšet. Někam, kde třeba bude pomáhat potřebným. Pak se třeba klidný spánek vrátí. Pokud pořád jen manipuluje, pořád nadává, pořád si uzurpuje to, co není jeho, tak se z toho nevyhrabe.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.