Václav Neckář (70) riskuje: Může tohle vydržet?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Václav Neckář (70) riskuje: Může tohle vydržet?!

Neckář má stále problémy s řečí a teď i s únavou, ruku si pokládal na srdce.
Neckář má stále problémy s řečí a teď i s únavou, ruku si pokládal na srdce. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Jan Tůma, herminapress.cz)

 Měl by se šetřit, ale nedá si říct. Václav Neckář (70) své pracovní tempo navyšuje každým dnem. Na festival přijel z koncertu ve čtyři ráno, téměř nespal, řekl pár slov a už sedal do auta na další cestu.

I když je pod dohledem svého bratra Jana (65), každý má o zpěváka strach. Ve Varech se bratři zdrželi pár hodin, jen aby viděli zdigitalizované Ostře sledované vlaky. „Tohle jsme si nemohli nechat ujít,“ řekl Neckář mladší s tím, že si šli lehnout v pět ráno a moc toho nenaspali.

„Teď nás čeká koncert s kapelou až na Moravě, takže pojedeme přes celou republiku,“ vysvětlili důvod spěchu. „Já zpívání miluju, je to pro mě důležité,“ svěřil se Václav Neckář, kterému mluvení na rozdíl od zpěvu dělá stále maličko obtíže. Proto když hovořil před narvaným sálem, snažil se z handicapu udělat vtip: „Nebudu dlouho řečnit, to si nechám do parlamentu. Jsem šťastný, že tu vidím tolik lidí, co mají zájem tento film vidět,“ neskrýval dojetí.
Jan Neckář svého bratra po mrtvici honil, aby se dostal do kondice. Když ho ovšem nedávno navezl do hlavní role nového muzikálu Mýdlový princ, Václav přiznal, že kvůli písním tráví svůj čas jen ve studiu. Uvidíme, jak dlouho vražedné pracovní tempo Neckářovi vydrží...
Neckář má stále problémy s řečí a teď i s únavou, ruku si pokládal na srdce.



Přečtěte si
dannaa
8. 7. 2014 • 09:55

Dobrý den,nemohu posoudit,protože na jeho koncerty nechodím.Nová píseň je moc hezká. Trošku mně to začíná připomínat obchod s jeho jménem a na to by měl myslet jeho bratr,pokud je zdráv on.

milujuvaska
8. 7. 2014 • 08:58

Vybleju ale na tebe!! Nezpívá a dej pokoj! Nemel kraviny když si nebyl na koncertě!!

mixalca
7. 7. 2014 • 19:47

Starejte se o sebe .

milujuvaska
7. 7. 2014 • 19:45

Už ZASE!! nezpívá na playbeck!! a ani to neumíš napsat!! a nnei babuska!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.