Hana Maciuchová - Našla novou lásku! 14 let po strašné smrti Jiřího Adamíry | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hana Maciuchová - Našla novou lásku! 14 let po strašné smrti Jiřího Adamíry

Hana Maciuchová
Hana Maciuchová (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Odhalení! Deníku Aha! se podařilo vypátrat přítele herečky Hany Maciuchové (61). Herecká legenda a představitelka jedné z hlavních rolí nováckého seriálu Ulice žije s docentem Vysoké školy ekonomické v Praze Karlem Pstružinou (66). Čtrnáct let po tragické smrti svého manžela Jiřího Adamíry (†67) je tak Maciuchová opět šťastná!

On je světová kapacita!

O dvacet let starší Jiří Adamíra v roce 1993 zemřel na rakovinu páteře a Hana se nemohla ze smrti milovaného manžela dlouho vzpamatovat. „Jejich manželství bylo neuvěřitelně harmonické a Hanka na Jiřím hodně visela,“ popisuje smutné období jedna z kolegyň Maciuchové. Dlouhá léta tak slavná herečka citově trpěla. K mužům si zachovávala podobně chladný odstup jako její hrdinka Miriam Hejlová ze seriálu Ulice.

Teď, čtrnáct let po strašlivé smrti manžela, je v životě Maciuchové konečně zase láska. „Ale Hana do společnosti moc nechodí, takže o tom mnoho lidí neví,“ dodává náš zdroj. Pstružina je docentem Vysoké školy ekonomické v Praze, ale přednášel po celém světě. Například na prestižních univerzitách v Oxfordu nebo v Cambridge. „Pan docent má pověst velmi korektního a férového člověka, a je tady považován za velkou kapacitu,“ řekl nám jeden z jeho kolegů z VŠE.

20.2.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.