Angelika: Krev a slzy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Angelika: Krev a slzy!

Monika Absolonová Linda Finková a Šárka Vaňková (zleva) si svou garderobu náramně pochvalovaly.
Monika Absolonová Linda Finková a Šárka Vaňková (zleva) si svou garderobu náramně pochvalovaly. (Aha!: Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Už za dva týdny vtrhne na prkna Divadla Broadway nový český muzikál Angelika. V hlavních rolích francouzských krásek se objeví bývalá Kleopatra Monika Absolonová (31), doplní ji Dasha s Leonou Machálkovou (39).

Už za dva týdny vtrhne na prkna Divadla Broadway nový český muzikál Angelika. V hlavních rolích francouzských krásek se objeví bývalá Kleopatra Monika Absolonová (31), doplní ji Dasha s Leonou Machálkovou (39).

A právě Absolonová o muzikálu tvrdí: „To zkoušení je samá krev, pot a slzy! Zvlášť teď před premiérou.“ Ani včerejší zkouška se neobešla bez problémů. „Trochu mě tlačí klobouk,“ postěžoval si třeba »hobit« Jiří Krytinář. A Angeliky sice měly kostýmy v pořádku, zato nevěděly, kde jim hlava stojí.

„Je to trochu peklo, ale věřím, že to do premiéry stihneme nacvičit,“ svěřila se nám Absolonová. Kromě ní se v Angelice objeví třeba ještě »Pepe« Vojtek, Tomáš Savka, Lešek Semelka, Jiří Krytinář či Richard Genzer.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.