PRVNÍ FOTO po 3 měsících: Kramný ve vězení přibral a zkrátil si vlasy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

PRVNÍ FOTO po 3 měsících: Kramný ve vězení přibral a zkrátil si vlasy!

Petr Kramný u soudu.
Petr Kramný u soudu. (Aha! - Karel Kopáč)

V pondělí dopoledne proběhlo další soudní líčení s Petrem Kramným, kterého policie viní ze smrti jeho ženy Moniky (†36) a dcery Klárky (†8). Utekly už totiž tři měsíce od doby, kdy byl vdovec z Karviné zatčen a posazen do vazby, soud by tedy měl rozhodnout, zda bude Kramný dál ve vazební věznici nebo bude vyšetřován na svobodě.

Zatímco zhruba před týdnem Kramného advokátka Rejžková mluvila o tom, že není jediný důvod, proč by její klient měl ve vazbě zůstat, dnes už těsně před jednáním tolik optimismu neměla. „Očekávám, že stížnost bude zamítnuta,“ řekla reportérovi Blesk.tv.

Před soudní síní bylo poměrně málo lidí, z blízkých Petra Kramného to byli jen jeho rodiče, kteří mu už jako poslední věří. Přestože eskorta přivedla obviněného zadním vchodem, podařilo se ho reportérům vidět a hlavně vyfotit. Ze snímku je patrné, že Kramný ve vězení rozhodně netrpí hlady, zato mu ale chybí pohyb. Výrazně totiž přibral. Pryč je také jeho nagelovaná kštice, vězeňský kadeřník mu vyrobil nový účes, když mu vlasy zkrátil zhruba na jeden centimetr.

Stejně jako u minulého soudu, který také rozhodoval o vazbě, ani dnes cestou do soudní síně Kramný neprojevoval žádné emoce.

Zůstává ve vazbě

Verdikt soudu zřejmě nikoho nepřekvapil. Po tříhodinovém rokování bylo nakonec rozhodnuto, že Petr Kramný zůstane i nadále ve vazbě a to kvůli obavám z možného útěku. 

"Žádost o propuštění z vazby podala právní zástupkyně obviněného. Byl ale podán i návrh státního zástupce na ponechání ve vazbě," uvedl předseda soudu Jan Chowaniec. Soud se nakonec přiklonil k návrhu žalobce. Důvodem je obava, že by se Kramný skrýval a vyhýbal trestnímu řízení. "Na místě jsme si podali stížnost," řekla následně právnička Kramného.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.