Nezničitelné báby z Babovřesek v plavkách šokovaly snědé Turky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nezničitelné báby z Babovřesek v plavkách šokovaly snědé Turky!

Na obrovskou skluzavku babky do smrti nezapomenou.
Na obrovskou skluzavku babky do smrti nezapomenou. (Foto Aha! – Marek Pátek)

Šátky a zástěry dolů! Báby z Babovřesek se obnažily v plavkách. Ve třetím pokračování úspěšné letní komedie Zdeněk Troška (61) pozval všechny báby z Babovřesek na výlet do Turecka, aby je utahal v třicetistupňových vedrech. Ale vodní radovánky na ně zafungovaly jako životabudič.

Podle scénáře je režisér v úmorném horku táhne doslova od čerta k ďáblu. Tu na pekelně vysoký tobogan, tu na banán na otevřené moře… Jenže nezničitelné protagonistky jsou ve svém živlu.
„Tak pozór, já jedu!“ křičí nejmladší z nich Jindřiška Kikinčuková (59) na vrcholku skluzavky. A hned, jak je dole, naléhá: „Holky, jedeme znova! Je to bomba!“
Dámy mají dokonalé plavky à la 30. léta a představitelka vrchní drbny Horáčkové Jana Synková (70) dbá i na své líčení. „Ještě trochu nesmývatelné rtěnky a můžeme do vody,“ těší se herečka.


Obavy o zdraví hereček?  Troška: Není se čeho bát!
Vzhledem k věkovému průměru hereček, který činí 74 let, je na místě obava o jejich zdraví. „Není čeho se bát. Samozřejmě na vše zpovzdálí dohlíží lékaři. Ale ony samy si řeknou, na co stačí,“ svěřil deníku Aha! režisér Troška, který v Turecku se svými hvězdami oslavil 61. narozeniny.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.