Nahoře airbagy, dole pneumatiky? NeVyVolené slavomance přetékají špeky přes džíny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nahoře airbagy, dole pneumatiky? NeVyVolené slavomance přetékají špeky přes džíny!

Žrací orgie se na silikonové Evě podepsaly.
Žrací orgie se na silikonové Evě podepsaly. (nezhubnesneplatis.cz )

Chtěla být živou panenkou Barbie, proto si nechala zvětšit rty, odsát tuk na stehnech a prsa přifouknout o pár čísel. Úspěch ji tak povzbudil, že ho slavila v posteli s cukrovinkami hned několik týdnů. Jenže pak, když si stoupla před zrcadlo, zjistila Eva Feureislová, že spíš připomíná matrjošku.

Po lednovém zvětšení poprsí a liposukci, trávila Eva většinu času v posteli. Nedokázala si odpustit své oblíbené mlsání a i když byla téměř bez pohybu, tak nejedla o nic méně, než před zákrokem. Po měsíci a půl, když usoudila, že už jsou nová prsa v bezpečí, si stoupla na váhu a zamotala se jí její odbarvená hlava. Když se pak nenasoukala ani do džínsů, začala panikařit.

Eva se pochlubila bříškem.

Sport Evě nic moc neříká, a tak musela hledat jinou berličku, která by jí pomohla vrátit se zpět do formy. Dny a noci strávené u internetu nakonec slavily úspěch, našla totiž informace o jakési stravě astronautů, která byla vyvinutá laboratořích NASA. Evino slávychtivé srdce zaplesalo a ruce tak nějak samy sáhly po telefonu, aby speciální dietu, která je v dehydratované stavu a jen se zalije vodou, objednala. Nejspíš i proto, že se dočetla, že když nezhubne, vrátí jí peníze.

„Byla jsem překvapená, že dieta na hubnutí obsahuje tolik sladkých jídel, bez kterých bych asi být úplně nemohla,“ zářila o něco později už o trochu méně špekatá Eva, která tvrdila, že si jídelníček sestavila sama a prý už teď krásně hubne a brzy nám to předvede. A nás spíš děsí, co tahle dívka závislá na kamerách vymyslí příště a jaké další fotky nám přistanou v redakční poště.

Eva se pochlubila bříškem.

Autor:  ph

Přečtěte si
momoko
16. 5. 2014 • 07:25

příšerná běhna ulhaná 200 mil. dluhů a na plastiky má dost, chvíli mi jí bylo líto, ale teď když jí vidím potřebovala by pár facek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.