ODTAJNĚNO: Na koho byla napsaná životní pojistka Ivety Bartošové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

ODTAJNĚNO: Na koho byla napsaná životní pojistka Ivety Bartošové?

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová  (Foto Aha! – Ladislav Křivan, Zbyněk Pecák, ara)

Josef Rychtář (56) musí být zklamaný. Iveta Bartošová (†48), kterou chce každým dnem pohřbít, se totiž svatbou nenechala zviklat a plnění z životní pojistky na částku 3,5 milionu korun nechala napsat na nejdůležitějšího muže svého života – na Artura.

I když Iveta Bartošová fakticky o syna přišla, když se o něj nedokázala postarat, podle všeho ho dál nosila ve svém srdci a chtěla mu dát, všechno, co mohla. Podle informací Blesku totiž uzavřela pojistku s plněním na syna Artura. „Smlouvu uzavřela jak ona, tak Ladislav Štaidl. Napřed byla psaná i na Ivetu, ale když Láďu opustila, přepsal ji celou na svého nejmladšího syna,“ prozradila přítelkyně rodiny.

Samozřejmě tu ještě existuje možnost, že Iveta svou smlouvu změnila, třeba v době, kdy byla pod vlivem prášků nebo alkoholu. Podle všeho tak příjemcem peněz bude Artur a nic na tom nemění fakt, že jeho maminka odešla ze světa dobrovolně. Pokud je totiž pojistka stará minimálně dva roky, tak ji zpravidla ji pojišťovny neberou jako účelovou, tedy tak, že byla uzavřená s tím, že se dotyčný chce zabít. V některých případech jen bývá uvedeno, že v případě sebevraždy se částka sníží.

Autor:  hoh,ph

Přečtěte si
ferdinand6
12. 5. 2014 • 11:28

Asi tak. Vaří z vody.

jasnovidec01
11. 5. 2014 • 13:53

Tomáš Fojtík Co to píšou za kraviny. Dělám pojistky a sebevraždu žádná pojišťovna neplní. Jediná AEGON dá 10% z pojistné částky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.