Poznáte tu "fešandu"? Padlá skorocelebrita vyměnila účes typu helma za prapodivný příčesek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Poznáte tu "fešandu"? Padlá skorocelebrita vyměnila účes typu helma za prapodivný příčesek!

Monika Štiková má nový účes, bohužel.
Monika Štiková má nový účes, bohužel. (Profimedia.cz, Facebook)

Nejznámější česká vrátná máma Štiková (41) vyslyšela naše modlitby a zbavila se své legendární normalizační helmy. Je tomu sice velmi těžké uvěřit, ale výsledek je ještě horší, než původní »účes«.

Rádoby celebrita máma Štiková zažila pád až na samé dno. Z kolonád v Karlových Varech, kde korzovala ve svém kožichu a drahých kabelkách, se dostala do malé budky na Smíchově, kde pracuje jako vrátná. Rodina je totiž kompletně zadlužená a všichni se musejí pěkně ohánět.

To ale nejstarší Štikovou neodradí udělat si tu a tam »hezký večer«. Tenkrát si vyšla do pražského klubu na koncert kamaráda Rytmuse a rozhodla se k tomu i pěkně nastrojit. Po vzoru dcery Ornelly si nechala prodloužit vlasy, ale výsledek je více než diskutabilní. Je vidět, že na svém vzhledu musí šetřit a utahovat si imaginární Gucci opasek, protože ten pravý má v rukou už exekutor.

To, že se jedná o špatně provedenou práci, musí vidět i ten, kdo o prodlužování vlasů neví zhola nic. Nesedí odstín, ani přechod mezi umělými a přírodními vlasy. Je pochopitelné, že po tolika dekádách používání peroxidu už mámě Štikové nemohly zůstat zdravé vlasy, které by takovou zátěž udržely, ale tady je naprosto přesně vidět, kdy nastupují umělé vlasy.

Snad se na mámě Štikové nevyřádila nejznámější prodlužovačka vlasů českého šoubyznysu Martina Gavriely, u které si nechávala dělat účes právě Ornella. Jinak by to v té Austrálii, kam pořád ještě neodjela, nikam nedopracovala.



Přečtěte si
majojo
9. 5. 2014 • 10:12

Že je blbá, to se vědělo už od začátku, ale že je idiotka, to se proflakuje až teď. Mimochodem bulváři, kdepak zůstal ten její Král Šumavy, kvůli kterému se rozvádí se starým Štikou?

majojo
9. 5. 2014 • 10:10

Jak vidíš, zajímá - to víš, Iveta už netáhne. Teď ještě vzkřísit blonďaté andílky s Kramným.

soltero1
9. 5. 2014 • 08:37

Tahle osoba ještě někoho zajímá?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.