Nejdrsnější svědectví o Rychtářovi: Sebestředný hajzl, sociopat, odporná zrůda, říká Antonín Duchoslav | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nejdrsnější svědectví o Rychtářovi: Sebestředný hajzl, sociopat, odporná zrůda, říká Antonín Duchoslav

Antonín Duchoslav řekl na plná ústa to, co se většina lidí bojí vyslovit.
Antonín Duchoslav řekl na plná ústa to, co se většina lidí bojí vyslovit. (Aha! - M. Pátek. R. Souček, TV Pětka, koláž Ahaonline.cz)

Byli spolu dva dny v týdnu při natáčení show pro dnes už neexistující TV Pětka. Antonín Duchoslav (49) jako moderátor a Iveta Bartošová (†48) jako hlavní hvězda tehdy nové televize. Antonín si v té době zkusil své i s Josefem Rychtářem (56), který zpěvačku nikdy do televize nepustil samotnou, teď o vdovci z Uhříněvsi promluvil. A na rozdíl od řady lidí ze showbyznysu neříkal prázdné fráze, ale byl velmi konkrétní…

„Na mě působil jako sebestředný hajzl, ještě ke všemu hloupý člověk, který trpí úchylkou patřící do sociopatie,“ odpověděl Duchoslav Blesku na otázku, čím konkrétně mu Rychtář vadil A ve výčtu pokračoval. Označil totiž Rychtáře za člověka, který musí ovládat, ale vydává to za ochranářství. Prý uspokojuje jen vlastní tužby prostřednictvím někoho, koho si omotá, sváže a zlikviduje. Pak se prý tváří, že mu strašně pomáhá.

Duchoslav tedy potvrdil domněnku, že Rychtář Ivetou manipuloval. „On přitom nikdy nic nedokázal. On je pro mě naprosto odporná zrůda,“ konstatuje hvězda komedie Sněženky a machři. Herec poukázal i na to, že Iveta od Josefa nikdy neodešla, protože se ho bála. Rychtář podle něj schválně nedal Ivetu léčit a užíval si, že je na dně. V takovém okamžiku totiž mohl nastoupit jako ochránce a všude se ukazovat jako ten dobrák, který pomáhá "té slavné" nemocné.



Autor:  ph,kot

Přečtěte si
bernadette
11. 5. 2014 • 12:56

rozšlapal jí ho Pepíček.

jankanezna
6. 5. 2014 • 09:25

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.