Jonákův divoký průlet noční Prahou po 18 letech vězení: Šampaňské, striptérky a klobásy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jonákův divoký průlet noční Prahou po 18 letech vězení: Šampaňské, striptérky a klobásy!

Ivan Jonák si užíval svobodu!
Ivan Jonák si užíval svobodu! ( Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek)

Alkohol tekl proudem, ženy se mu střídaly na klíně jako o závod! Kontroverzní podnikatel Ivan Jonák (58) vyšel z vězení a potvrdil svou pověst krále nočního života. I když vypadal jako stařík, ani po 18 letech neztratil nic ze svého vkusu, který zahrnuje vnadné striptérky a temperamentní lehké holky. Byl jako utržený ze řetězu!

V pondělí po čtvrté hodině ranní opustil brány pankrácké věznice. Hodinu po půlnoci už ale otevíral jiné. Byly od nočního podniku Cabaret Carioca a Jonák v něm se vším všudy zavzpomínal na 90. léta.

Jeho odpověď, na to, jak si večer v nočním klubu v obležení striptérek užíval, mluvila za vše. „Mám se bezvadně, nemám slov,“ svěřil se s úsměvem na rtech a se skleničkou osmnáctileté whisky v ruce Jonák, který to pořádně rozjel.


Po 18letech vězení 18 let stará whisky!
 

První večer na svobodě si Jonák skutečně užíval. Nejenže měl okolo sebe hned několik striptérek, ale taky si mohl po osmnácti letech ve vězení vychutnat osmnáctiletou whisky.

Na flám se vymydlil už v lapáku!

Když jít na flám, tak pořádně připravený! Než Jonák opustil vazební věznici, dostalo se mu od dozorců velkého privilegia. „Než jsem odešel z Pankráce, nechali mě umýt. Ono je to tam jako velký privilegium. Na Pankráci se šetří, ale sprcha je tam super,“ práskl v kabaretu Jonák.



Přečtěte si
mememumu
30. 4. 2014 • 11:16

Tyvo, nadávat bulváru, že je bulvár, to vyžaduje notnou dávku demen.ce Když se ti to nelíbí, tak to nečti.

pelagie
30. 4. 2014 • 08:43

Hergor fix , kdo je zvědavý co dělal tenhle dement po propuštění, jste fakt hnusnej bulvár..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.