Jeníková se rozparádila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jeníková se rozparádila

Petr Rychlý v průběhu večera blbnul se sympatickou Veronikou Jeníkovou a s pomocí balónku z ní udělal těhulku.
Petr Rychlý v průběhu večera blbnul se sympatickou Veronikou Jeníkovou a s pomocí balónku z ní udělal těhulku. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – „Svátek zamilovaných neslavím, takže jsem raději vyrazila na tuhle slavnostní párty, kde se mohu setkat se svými kolegy. Na natáčení totiž není na nějaké to popovídání moc času,“ řekla nám herečka Veronika Jeníková (41) alias sestřička Vendulka.

„Svátek zamilovaných neslavím, takže jsem raději vyrazila na tuhle slavnostní párty, kde se mohu setkat se svými kolegy. Na natáčení totiž není na nějaké to popovídání moc času,“ řekla nám herečka Veronika Jeníková (41) alias sestřička Vendulka. Ta jako jedna z mála herců dorazila na Valentýnské setkání, které tvůrci nejoblíbenějšího »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě pro své herce přichystali.

Nakonec se ale z téhle slavnostní akce vyklubala spíše taková větší propagační akce seriálu, protože na večírek přišlo jen málo z těch, kteří v seriálu účinkují a pizzerie Mediterane se zaplnila spíše pozvanými fotografy a novináři. „Myslel jsem, že dorazí i Daniela Šinkorová, ale teď už o tom spíše pochybuji,“ řekl zklamaně Petr Rychlý, který pronesl i slavnostní přípitek.

Po zbytek večer mu tak místo nejoblíbenější ženy televize Nova dělala společnost právě Veronika Jeníková. Ta se nechala zlákat srdíčkovými balónky, kterých bylo všude plno, a spolu s Rychlým s nimi hezky blbla. Petr ale nebyl jediný, koho si ten večer vzala Veronika na mušku. Jejím polibkům se rád neubránil ani Ladislav Potměšil. Na oslavný mejdan, k začátku čtvrté série se později přišli podívat také Zlata Adamovská a Ondřej Sokol. A aby drželi partu se svými hereckými kamarády, zůstali o trochu déle, než zprvu plánovali.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.