Erbová promluvila o penězích: Kolik teď vydělává Řepka a proč s ním nechce mít společný účet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Erbová promluvila o penězích: Kolik teď vydělává Řepka a proč s ním nechce mít společný účet!

Ještě ani neoslavili roční výročí a svatby už to u Řepků doma skřípe.
Ještě ani neoslavili roční výročí a svatby už to u Řepků doma skřípe. (Foto – F&F)

Modelka Vlaďka Erbová (32) přiznala, že rodina žije v podstatě z úspor. Bývalý fotbalista Tomáš Řepka (40) rodinnému rozpočtu příliš nepomáhá… A pokud ano, tak vydělané peníze padnou na drahé alimenty pro jeho děti z prvního manželství.

Vlaďka Erbová se nedávno svěřila, že manželství s Tomášem Řepkou zažilo velkou krizi. Tu z velké části zapříčinilo věčné handrkování mezi ním a jeho bývalou ženou Renátou. Situace se dokonce dostala tak daleko, že zoufalá modelka volala na jeho dceru Veroniku policii, která ji pak vyhazovala od jejich domu.

Dalším problémem jsou tučné alimenty, které musí Tomáš Řepka měsíc co měsíc posílat na účet své ženy. Do toho se prý Erbová vůbec nechce plést a manželé mají oddělené účty. „Máme předmanželskou smlouvu a ve zkratce jsou prostě naše finance rozděleny na moje a jeho. O jeho finančním prostředcích jsem nikdy přehled neměla a ani nechci,“ vysvětluje modelka v Blesk TV Magazínu.

A to je pak zajímavější její další odpověď na otázku ohledně výdělků manžela. „Nevydělává vůbec,“ říká narovinu. „Je jasné, že když je člověk přes rok bez zaměstnání nebo nějakého pravidelného příjmu, tak pořád jenom ukrajuje z úspor,“ říká. Nicméně snad nějaký ten výdělek její manžel přece mít musí. Nedávno vydal knihu, v níž mimo jiné popisuje pikanterie z rodinného života. Navíc natočil i reklamu, tudíž na placení vysokých alimentů mít do budoucna bude.



Autor:  mpa

Přečtěte si
zabijecka
20. 4. 2014 • 12:08

Modelky jsou velmi dobřew placené, řekla bych přeplácené až neskutečnými honoráři.

zabijecka
20. 4. 2014 • 12:07

první a většinou samozřejmě starší žena, když nedosáhne spravedlivého vypořádání SJM / dříve BSM/ tak je samozřejmě nespokojená a takovou mladou frestku jsitě nemiluje.

zabijecka
20. 4. 2014 • 12:05

U nás není ženatý muž žádné tabu a proto se dějí takové věci.kdyby to společnost odsuzovala, stejně jako věkově hodně nerovné snatky, daly by si některé ženské více pozor, jelikož a protož by se bály všeobecného společenského nesouhlasu.

hejhej
20. 4. 2014 • 10:59

Erbová s Řepkou, stejně jako Bartošová s Rychtářem, hlásí každou blbost do bulváru.

beladona
19. 4. 2014 • 22:12

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.