Už je to venku! Víme, proč dostal Cipra od Válkové kopačky! A je to smutné... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Už je to venku! Víme, proč dostal Cipra od Válkové kopačky! A je to smutné...

Jitka je prý okouzlena jistým mladým boháčem!
Jitka je prý okouzlena jistým mladým boháčem! (Foto: Aha! - David Kudrát, archiv Mirka Cipry, koláž Ahaonline.cz)

Když se náhle rozešli snoubenci Jitka Válková (22) a Mirek Cipra (41), řešil kde kdo, co za překvapivým krachem stojí. Svalnatý trenér se k rozchodu raději nevyjadřoval a Česká Miss 2010 přinejmenším vypouštěla celkem podivné detaily. Nyní je vše jasné, o pozadí rozchodu promluvila Jitčina dobrá kamarádka!

Diamanty dostala, už jí nemá co nabídnout

Přestože se loňské léto dvojice zasnoubila na ostrově Rhodos a Válková dostala diamantový prsten za čtvrt milionu, s odstupem několika měsíců už to nevidí tak růžově. "Ten vztah dlouhodobě stagnoval, neměl mi co nového nabídnout – a to i přesto, že jsme byli zasnoubení," tvrdí Jitka a vůbec nezakrývá, že kopačky Ciprovi dala ona sama.


Kdo je pohledný boháč?

"Jituš se začala nudit. S Mirkem se nehádali, ale ani pořádně nebavili. Postrádalo to jiskru, a když Jitce začal nadbíhat jistý pohledný boháč, uvědomila si, že chce zkusit něco nového," prozradila pro Spy dobrá kamarádka modelky. Ta navíc potvrdila, že Válkovou okouzlil někdo mnohem mladší než Mirek a Jitka se s ním skvěle baví. Zda jde zároveň o zmiňovaného boháče, není jasné.
Cipra se stěhuje každým dnem

Cipra je podle všeho úplně zničený a nedokáže se z rozchodu vzpamatovat. Má to těžší i proto, že dosud dvojice bydlí pohromadě. "Míra by se měl každým dnem odstěhovat. Do poslední vteřiny ale zcela jistě bude doufat, že si to Jitka rozmyslí. Je na dně. Na rozdíl od Jitky to psychicky nese fakt blbě," prozrazuje uvedený zdroj.
Na Mirka už Jitka nemyslí

"Určitě je to teď pro Míru hodně těžké, je mi líto, že to nese tak špatně, ale já doufám, že se z toho časem dostane. Přála bych mu, aby byl šťastný," politovala bývalého milence Jitka. Navíc má prý nyní zcela jiné starosti. "Nemůžu říct, že by byla zamilovaná, ale nevylučuju, že už brzo bude," doplnila celou mozaiku Jitčina přítelkyně s tím, že má plně její podporu.



Přečtěte si
kindervajco
22. 4. 2014 • 13:24

Má recht, děvucha. Co s takovým starým, nesympatickým, holo***áckým prďolou?!

897mamon
16. 4. 2014 • 15:23

Je to mladá holka. Je nesmysl, aby zůstala u jednoho partnera a ještě o dost staršího. Nemá ještě takové zkušenosti a porovnání s ostatními. Já ji to schvaluji. Spíš by se měl zamyslet on nad sebou, v kterých vodách loví.

anezat
16. 4. 2014 • 09:08

panenka009
16. 4. 2014 • 08:59

Nikdy jsem je jako milenecký pár nevnímala.Ten chlap mi přijde odporný a slizký.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.