Manželka Schumachera pustila do světa skvělou zprávu: Michael se probouzí! Jenže... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Manželka Schumachera pustila do světa skvělou zprávu: Michael se probouzí! Jenže...

Blýská se na lepší časy? Manželka bývalého pilota F1 tvrdí, že ano!
Blýská se na lepší časy? Manželka bývalého pilota F1 tvrdí, že ano! (Reuters, EPA)

Po třech měsících v kómatu a vážném zranění hlavy dělá legendární německý pilot formule 1 Michael Schumacher pokroky. Jeho manažerka dnes uvedla, že chvílemi nabývá vědomí a probouzí se.

"Michael dělá na své cestě pokroky. Vykazuje známky probouzení a vědomí," uvedla manažerka Sabine Kehmová v prohlášení. Další podrobnosti o jeho zdravotním stavu odmítla sdělit, s ohledem na soukromí bývalého závodníka i celé rodiny.

"Prosíme veřejnost o pochopení, proč nechceme zacházet do detailů. Kvůli jeho rodině a také proto, aby mohl i tým odborníků v klidu dále pracovat," dodala Kehmová.



Pětačtyřicetiletý Schumacher upadl na konci loňského roku při lyžování v neupravené části sjezdovky v Méribelu a hlavou se udeřil o kámen. Po dvou operacích v mozku je v kómatu už 96 dní, s jeho probouzením lékaři pozvolna začali 30. ledna.

Přečtěte si
adeso
5. 4. 2014 • 19:25

no už to, že v titulku je manželka a v textu manažerka, je dobrá a spolehlivá informace. Nnejdřív manželka v domě stavěla malou nemocnici pro Schumiho a pak najednou zase pro tchána. Jojo a teď s toho suď- buhví co je vlastně pravda.

mandat
5. 4. 2014 • 14:34

Jaky zazrak? Odumrel mu mozek.

mandat
5. 4. 2014 • 14:34

Svata pravda. U tohoto arogantniho hazardera si dela klinika reklamu a je tam jen napojene bezvladne telo. Obycejny clovek by asi ani napojen nebyl. Stejne je to divadlo. Za rok ho prohlasi za mrtveho a tech zbytecnych penez, co to stoji. HRUZA.

tina13
5. 4. 2014 • 10:48

...no, to je prostě naprosto normální, o mrtvém či polomrtvém se vždy mluví jen .......v superlativech, přehání se , i kdyby to byl zločinec...., nediv se

tina13
5. 4. 2014 • 10:47

Smutné je zjištění, že kdyby to byl normální člověk "z řady" nás, tak by to měl už dávno za sebou, ale protože je to pan S..........., neustále se snaží. Přeji mu štěstí, aby to zdraví, které je fakt nejdůležitější, mu přišlo, každopádně si myslím, laickým názorem, že i kdyby se nám slavný Schumi probudil, už nebude normální a bude dělat...brrrrrrrrrr, brrrrrrr, jeduuuuuuuuuu .., potom nevím, co je lepší.........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.