Rodina Schumiho prý lže: Nechtějí světu říct krutou pravdu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rodina Schumiho prý lže: Nechtějí světu říct krutou pravdu?

Corinna tvrdí, že o Michaelově diagnóze nic bližšího neví.
Corinna tvrdí, že o Michaelově diagnóze nic bližšího neví. (Foto: ČTK/AP)

Ačkoliv davy fanoušků a přátel bývalého šampióna F1 Michaela Schumachera trpělivě čekají na nové, pokud možno povzbuzující zprávy o jeho zdravotním stavu. Rodinavšak stále mlčíí s tím, že nemá žádné nové informace. Odborníci však tvrdí, že Schumiho rodina dobře ví, jak na tom Michael je.

Lékaři prý určitě rodině sdělili, jaké jsou přibližné šance na probuzení a jak na tom bude mentálně a fyzicky. Tvrdí to alespoň oxfordský neurochirurg Anthony Strong: "Ošetřující lékaři jim to určitě sdělili, takže o jeho stavu i šancích na probuzení a zotavení vědí vše."


Jenže manželka Corinna o ničem takovém nemluví a tvrdí pouze, že probíhá fáze probouzení a víc prý neví. Rodina je na informace opravdu skoupá a přímo se dá říct, že mlží. Je několik důvodů, jak si to vysvětlit. Možná chtějí mít nejbližší z rodiny klid a nemají zájem neustále referovat do médií o novinkách. Další, horší variantou je, že je na tom Schumi opravdu zle a rodina si to stále odmítá připustit, a proto veřejné prohlášení stále odkládá.
Jedna jistota tady ovšem je. Pokud se Michael do 9-12 měsíců neprobere, je s ním konec! Stávající situace stále dává naději, i když vyhlídky zrovna růžové nejsou. "Už jen to, že se probouzí tak dlouho, neznačí nic dobrého," potvrzuje londýnský neurochirurg Anthony Strong.

Přečtěte si
b.r.s.a
5. 3. 2014 • 12:53

Já bych netajtrdlíkoval,protože nejsem až tak známý atd... Ale měli jsme v rodině několik úmrtí,moje žena umřela ve 29 letech,mě zůstali dva malí kluci.A když se mi někdo vyhýbal,že mu bylo třeba hanba nebo něco takového , mě to bylo nepříjemný!!!!!!!! Člověk to v těžkých až hnusných chvílích prostě potřebuje ventilovat.Ale to ví každej,ona holt musí třeba před novináře,ale to všechno věděla a ví.

honzina
5. 3. 2014 • 07:01

Proto má Schumi manažerku, která by tohle měla ošéfovat. A proč jim novináři nedají pokoj?? Protože má po světě spoustu fanoušků, kteří ho mají rádi a zajímají se o něj. Myslím, že vůči nim to je hloupý a nefér, protože pak dochází ke spekulacím a nesmyslným článkům, páč novináři něco psát "musí" a je to ještě horší, než kdyby jim rodina nebo lékaři řekli proavdivé informace.

majojo
4. 3. 2014 • 21:00

Možná doufají, že hvězda odešla a vrátí se jim manžel a táta. I když s postižením - prachů snad vydělal dost.

fandajiri
4. 3. 2014 • 15:57

Já nechápu proč jim nedají pokoj. To co se stalo je pro rodinu šok a ještě dotěrní novináři se svými bláboly. Nevím jak by jste vy rajtrlikoval před kamerami, kdyby to potkalo někoho z vaší rodiny. Být manželkou Schumiho beru do rukou násadu od lopaty a novinářské hyeny ženu od špitálů a rodiny co nejdál.

b.r.s.a
4. 3. 2014 • 14:35

To tedy nie sú Ale proč chodili,když se penízky a sláva vylily

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.