Jan Saudek: Jak mě znásilnili! Poprvé to přiznal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jan Saudek: Jak mě znásilnili! Poprvé to přiznal!

Fotograf Jan Saudek už nemá sex s muži příliš v lásce.
Fotograf Jan Saudek už nemá sex s muži příliš v lásce. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Nejen něhu žen, ale i lásku mezi muži během svého bouřlivého sexuálního života prožil světoznámý fotograf Jan Saudek (71)! Veřejnost ho sice zná jako neodolatelného dobyvatele dívčích klínů, ale extravagantní dvojče kreslíře Káji Saudka na vlastní kůži poznalo také znásilnění od homosexuálního fanouška!

Nejen něhu žen, ale i lásku mezi muži během svého bouřlivého sexuálního života prožil světoznámý fotograf Jan Saudek (71)! Veřejnost ho sice zná jako neodolatelného dobyvatele dívčích klínů, ale extravagantní dvojče kreslíře Káji Saudka na vlastní kůži poznalo také znásilnění od homosexuálního fanouška! „Byl to jeden z nejhorších zážitků mého života!“ třese se při té vzpomínce ještě stále král české fotografie Saudek.

Média skoro každý týden přinášejí nové a nové pikantní historky z intimních chvilek tohoto proslulého milovníka ženské krásy, ale tuhle si zatím Jan Saudek nechal pro sebe. Není divu: vždyť kdo by se rád chlubil tím, že byl zneuctěn osobou stejného pohlaví? Dnes už trochu úsměvnou příhodu svého švagra deníku Aha! práskla manželka jeho bratra Karla, Johanka Saudková.

„Přišli jsme s manželem za Janem na návštěvu do jeho ateliéru. Měl tam přítmí a jako vždy hudbu puštěnou nahlas. Tušili jsme, že má zrovna dámskou návštěvu, ale i tak jsme koukali s otevřenou pusou na to, jak jen tak mezi řečí vlezl na tu slečnu a začal s ní kopulovat. Přitom si s námi nepřestal povídat,“ vzpomíná Johanka Saudková, jejíž muž se posledních pár měsíců snaží na jednotce intenzivní péče vylízat z těžké nemoci. Události v ateliéru pak prý tehdy nabraly rychlý spád.

„Kde se vzal, tu se vzal, ze tmy se vynořil nějaký chlápek, prý velký obdivovatel Janových fotografií, a pozoroval ty dvě hrdličky. Ještě jsem v jeho očích stačila zahlédnout nepříčetný výraz, v tu ránu se ale svlékl donaha a nalehl na Jana. Honza jenom hrůzou vykřikl, ale nemohl se ani hnout, jak ho ten fanda přišpendlil. Po chvilce se mu ho konečně podařilo ze sebe setřást, tak vstal a nevěřícně na něj civěl. Onen pán asi pochopil, že to přepískl, a tak jen suše poznamenal: »Jmenuju se Bedřich« a vypařil se jako pára nad hrncem. Jestli měl Jan někdy chuť zkusit to s mužem, po tomto bolestivém zážitku ho to rázem přešlo,“ směje se dnes už tehdy šokujícímu zážitku švagrová fotografa.

A co na to sám Jan Saudek? Mohlo by se zdát, že bude tvrdošíjně zapírat, ale opak je pravdou! „Má švagrová má pravdu, skutečně je to velmi dávno, ale takhle se to stalo. Ještě jeden detail si ze začátku té bohapusté zábavy vzpomínám: ta dáma pode mnou mi vrazila nasliněné malíčky do uší. Vidím, že švagruše má skvělou paměť! Ať je její život dlouhý a sladký,“ zdraví Jan Saudek přes deník Aha! choť svého bratra. Právě kvůli tomu, že fotograf ještě nenalezl odvahu navštívit své dvojče v nemocnici, jsou jejich vztahy poslední dobou víc než chladné. Dávné příhodě se ale smějí i přes neshody se stejnou vervou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.