David Spilka: Makám jako blázen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

David Spilka: Makám jako blázen!

David (vpravo) připravuje v Olomouci s kapelou James D. S. své debutové album.
David (vpravo) připravuje v Olomouci s kapelou James D. S. své debutové album. (pro Aha!: Marek Pavliš)

OLOMOUC – Rozžhavený papiňák připomíná v posledních dnech zkušebna kapely James D. S., jejímž frontmanem není nikdo jiný než David Spilka (20). „Neustále totiž makáme na prvním albu. Na nic jiného skoro nemáme čas,“ chytá se rocker za hlavu. Nezhroutí se z té vší práce?

Rozžhavený papiňák připomíná v posledních dnech zkušebna kapely James D. S., jejímž frontmanem není nikdo jiný než David Spilka (20). „Neustále totiž makáme na prvním albu. Na nic jiného skoro nemáme čas,“ chytá se rocker za hlavu. Nezhroutí se z té vší práce?

„Ne! Práce je sice hodně, ale zvládám ji v pohodě,“ tvrdí David. „Stíhám i pendlovat mezi Olomoucí a Prahou. V Olomouci máme zkušebnu, kde tvoříme písničky, no a v Praze pak skladby dolaďuji s Petrem Jandou,“ prozradil exkluzivně deníku Aha! David Spilka.

Album chce přitom natočit hudebně různorodé. Jedním dechem však rázně odmítá, že by deska měla být podbízivá. „Nedělám ze sebe něco, co nejsem. Vyložený pop to tedy rozhodně nebude!“ upozorňuje. „Muzika zůstane rocková, numetalová. Pouze jsme vypustili některé vyloženě heavymetalové pasáže a nahradili je spíše rockovými. A mnohé z nich se nám líbí dokonce více než ty původní,“ usmívá se kovaný rocker. Album skupiny James D. S. by mělo vyjít v dubnu u Sony/BMG hned po desce vítěze třetí řady reality show Česko hledá SuperStar Zbyňka Drdy. „Přesné datum ale zatím neznám,“ dodal David Spilka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.