Vyhrocený X Factor: Vytočený Brzobohatý opustil porotu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vyhrocený X Factor: Vytočený Brzobohatý opustil porotu

Ondřej Brzobohatý
Ondřej Brzobohatý (Foto Aha! – Dana Kolářová, Roman Souček, David Malík, Marek Pátek, FTV Prima, ara)

Ve včerejším X Factoru bylo dusno, že by se dalo krájet. Došlo dokonce na velmi prapodivnou hádku, ve které hrálo hlavní roli neústupné mužské ego. Vše vyvrcholilo odchodem Ondřeje Brzobohatého (31) z poroty.

Vše začalo okamžikem, kdy na pódium nastoupilo Duo Corcentante, což je vlastně dvojice středoškolských profesorů, kteří spolu muzicírují. Chlapíci přišli s úsměvem na tváři, jeden z nich měl ruku v kapse a halasně zdravili publikum. Sebevědomí z nich přímo vyzařovalo. Jenže měli smůlu… Narazili totiž na špatně naloženého Ondru Brzobohatého, který od nich vyžadoval především pokoru. „Za tu ruku v kapse by vám můj otec dal pohlavek,“ pustil se do nich Brzobohatý ještě před začátkem vystoupení a vyčetl jim i to, že se jako první nepodívali na porotu! Nakonec si oba muži odchod zopakovali.

Už před začátkem vystoupení tedy bylo jasné, že dvojice Slováků nemá šanci, protože už u poroty stejně dostali nálepku »arogantní«. Ondřej si pak sednul a čekal na cokoliv, co by se dalo oběma mužům vytknout. Nakonec si vybral jako terč kytaristu, kterého začal školit jako malého kluka a pokládal mu otázky typu: „Co je to tumbao?“. Lekce hudební výchovy trvala poměrně dlouho a diváci v sále se začali nudit, protože oni přišli na X Factor a ne na přednášku o kubánské hudbě. Ke smůle Brzobohatého i nic nechápajících diváků nechtěl muž s kytarou rezignovat a vytrvale Ondřejovi oponoval. Už u nich dávno nešlo o hudbu, ale o ego.

Pánové z Dua Concertante vytočili Ondřeje Brzobohatého.

Pak už to Brzobohatý nevydržel: „Až budeš vědět a budeš mít erudici, tak dělej machra v televizi. Tumbao je tumbao a ty jsi trumbao!“ vmetl Ondřej kytaristovi a následně se zvedl a odešel z poroty mezi diváky. Zřejmě na důkaz toho, že ani jeden z pánů mu nestojí za hodnocení! Podivný výstup Brzbohatého se po odvysílání nedělního dílu stal hojně diskutovaným tématem na internetu. „Měl jsem za to, že pro účast v X Factoru nemusí mít člověk konzervatoř, o tom to přece není,“ napsal jeden z čtenářů a další se přidal: „To, co Brzobohatý předvedl, bylo trapný. A vůbec si neměl brát do pusy svého tátu, ten by z nikoho nedělal blbce jen pro posílení svého ega.“ Některé hlasy se však českého herce zastaly: „Ti nemachrovaní frajírci si nic jiného nezasloužili,“ napsal jeden z diváků.

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.