Rosák odhalil Sachera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rosák odhalil Sachera

Jan Rosák odhaluje překvapení večera – živý obraz, na kterém pózoval také nahatý zpěvák Richard Sacher (vpravo).
Jan Rosák odhaluje překvapení večera – živý obraz, na kterém pózoval také nahatý zpěvák Richard Sacher (vpravo). (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – „Ač je to k nevíře, v literárním časopise Divoké víno jsem pracoval skoro zadarmo a byl jsem tomu dokonce rád,“ prohlásil na křtu knihy Antologie divokého vína v pražském Klementinu moderátor Jan Rosák (59).

Ten také odhalil živý obraz umělců, mezi nimiž se v celé své kráse objevil i nahatý zpěvák a moderátor Richard Sacher. Chvílemi mu dokonce sklouzávala ruka, kterou si halil své přirození, a Richard tak ukázal úplně všechno. „Do této publikace jsem vybral to nejlepší, co se v literárním časopise objevilo od roku 1967 až po současnost,“ prozradil autor Ludvík Hess. Jan Rosák, jenž celou akcí provázel a uvedl například hudební dvojku Palečka s Janíkem, či básníka Jiřího Žáčka, také přiznal, že svoji kariéru začal právě v tomto periodiku. „Jelikož bylo výtisků málo, dostal se ke mně vždy takový ušmudlaný chudáček,“ zavzpomínal moderátor na své literární začátky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.